BAYER

Levitra zeer snel en wel twaalf uur werkzaam


Mijdrecht, 11 maart 2004 - Levitra, de nieuwe erectiepil van Bayer, werkt al na 15 minuten. Bovendien blijken mannen met erectiestoornissen tot wel twaalf uur na toediening van Levitra in staat tot een geslaagde en bevredigende geslachtsgemeenschap. Op basis van de Sexual Encounter Profile (SEP3)vragenlijst gaven zij aan dat hun erectie lang genoeg duurde voor een goed resultaat. Daarnaast blijkt uit een twee jaar durend klinisch onderzoek dat Levitra de erectiele functie (EF) aanzienlijk en consequent verbetert bij patiënten met erectiele disfunctie die aan het onderzoek hebben deelgenomen. Deze nieuwste bevindingen zijn gepresenteerd tijdens het vierde Wereld Congres over the Aging Male.

ORANJE BOVEN
Mannen die hun erectiele functie willen verbeteren, zijn blij met het oranje tabletje.
'Deze nieuwe resultaten over Levitra laten zien waarom zo veel mannen er tevreden over zijn. De snelle en langdurige werking, die tot maar liefst twaalf uur aanhoudt, biedt precies datgene waar de meeste mannen behoefte aan hebben', aldus hoofdonderzoeker dr. Francesco Montorsi. Een werkingsduur van 12 uur na inname lijkt de meest praktische, ideale tijdsduur voor een erectiepil omdat het geneesmiddel in dat geval niet onnodig lang in het lichaam blijft. 'Mannen met ED willen een behandeling waar ze op kunnen vertrouwen als ze die nodig hebben. Dus een geneesmiddel waarmee ze ten volle van seks kunnen genieten zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over zaken als betrouwbaarheid of wanneer het begint te werken.' Dr. Montorsi is hoogleraar urologie en hoofd van het 'Centrum voor seksuele geneeskunde'van de 'Università Vita Salute San Raffaele' in Milaan.

BLIJVEND EN ONVERMINDERD EFFECT
De betrouwbaarheid en blijvende werkzaamheid van de oranje erectiepil is vastgesteld op basis van een 2 jaar durende studie. Aan het onderzoek hebben 479 mannen met erectiestoornissen meegedaan. Het effect van Levitra blijkt iedere keer weer onverminderd aanwezig. Ook na 52 weken is 90% van de onderzoeksdeelnemers in staat tot een succesvolle geslachtsgemeenschap.