Ingezonden persbericht


Persbericht

Drie van Nederland's grootste Web Hosting bedrijven verlaten TeleCity en InterXion voor Redbus Interhouse.

Amsterdam, 11 maart 2004 - Redbus Interhouse (Netherlands) B.V., de Nederlandse dochter van één van de toonaangevende onafhankelijke colocatie en data centre leveranciers in Europa, maakt vandaag bekend dat drie van de belangrijkste web hosting bedrijven in Nederland, Trueserver www.trueserver.nl, Internet Online www.io.nl and IS Interned Services www.is.nl, besloten hebben om het gros van hun netwerk en hosting infrastructuur te verhuizen van TeleCity en InterXion naar het Data Centre van Redbus Interhouse in Amsterdam. Hiermee worden ook naar schatting 20.000 klanten en circa 4.000 servers verhuisd naar Redbus Interhouse.

De redenen voor deze verhuizing waren gelijk voor alle drie de bedrijven: de flexibele houding ten aanzien van hun eisen en wensen, de uitermate hoogstaande kwaliteit van zowel de technische infrastructuur als ook de medewerkers en natuurlijk en hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Adriaan Oosthoek, Country Manager, Redbus Interhouse, zegt: "Dit is een belangrijke stap voor ons en wij zijn enorm verheugd dat deze toonaangevende partijen voor Redbus Interhouse hebben gekozen als hun primaire Data Centre omgeving. Wij staan ons er op voor dat wij kwaliteit en flexibiliteit leveren - de belangrijkste voorwaarden om de beschikbaarheid voor deze web hosting bedrijven én hun klanten te kunnen garanderen. Deze beslissing om van Data Centre te verhuizen is een groot compliment voor onze organisatie."

About Redbus Interhouse

Redbus Interhouse is Europa's meest geavanceerde onafhankelijke co-locatie provider. Voor business-kritieke online-, data- of telecom-applicaties biedt Redbus Interhouse veelzijdige, kosteneffectieve en veilige huisvestingsfaciliteiten, ondersteund door de meest moderne infrastructuur en 24/7 technische en facilitaire ondersteuning. Redbus Interhouse biedt 'business resilience' diensten vanuit haar eigen, onafhankelijke co-locatie faciliteiten in de belangrijkste Europese zakencentra, en biedt haar cliënten daarmee snelle toegang tot Europese markten zonder hun eigen core business uit het oog te verliezen. De onderneming heeft datacenters in Londen, Parijs, Milaan, Frankfurt en Amsterdam. De onafhankelijkheid van Redbus Interhouse biedt haar cliënten de vrijheid te kiezen uit een breed aanbod van telecommunicatie-providers, Internet Service Providers en Content Providers. Haar voortdurende commerciële succes, gecombineerd met een substantiële cash balans en schuldenvrije structuur, hebben Redbus Interhouse een toonaangevende positie in deze markt opgeleverd.

Alle in dit document genoemde handelsmerken zijn erkend en eigendom van de betreffende eigenaars.Ingezonden persbericht