2e persbericht van donderdag 11 maart 2004

Eindhoven 11-03-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Jongen (15) beroofd van geld en gsm

Woensdagavond rond 18.15 uur is een jongen van 15 uit Eindhoven door drie onbekende mannen beroofd van zijn geld en gsm. De jongen fietste over het fietspad aan de Klingelbeek. Drie mannen versperden voor de jongen de doorgang. Hij moest alles afgegeven wat hij bij zich had. Toen hij dat niet deed werd hij bij de keel gepakt en werden zijn broekzakken geleegd. Nadat de mannen het geld, ruim 100 euro, en de gsm vonden gingen ze er te voet vandoor.

Waalre: Snelheidscontrole

De politie heeft donderdag tussen 8.45 en 11.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Willibrorduslaan in Waalre. Er zijn 101 bekeuringen opgemaakt. De snelste bestuurder reed 78 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Deurne: Verkeerscontroles

De politie heeft donderdag tussen 10.00 en 11.45 uur op de Zeilbergsestraat, de Europastraat en de Maassingel verkeerscontroles uitgevoerd. Er zijn tien automobilisten bekeurd die geen autogordel droegen.

Helmond: Auto weg na woninginbraak

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan het Zonnehof in Helmond. De dader wist de voordeur te openen. Binnen werd 50 euro gestolen uit een portemonnee en vond de inbreker de sleutels van een buiten geparkeerde auto. De auto, een grijze Fiat Tipo met het kenteken XL-46-NS is door de inbreker meegenomen.

Oirschot: Computers gestolen

Bij een inbraak in een woning aan de Melklanden zijn twee computers, een flatscreenmonitor, een spelcomputer en een tv gestolen. De inbreker vernielde een ruitje van de tuindeuren om binnen te komen. De inbraak vond plaats tussen 11.00 en 14.00 uur.

Liessel: Snelheidscontrole

De politie heeft donderdag tussen 14.20 en 15.30 uur een snelheidscontrole gehouden op de Loon in Liessel Er zijn 22 bestuurders bekeurd. De snelste reed 110 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.