Koninklijke BAM Groep

BAM Woningbouw heeft primeur met nieuwe bouwhelm

11-03-2004 Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

Bunnik, 10 maart 2004 BAM Woningbouw bv te Bunnik is de eerste onderneming in Europa die een nieuw type, specifiek voor de bouw- en installatiesector ontwikkelde, bouwhelm in gebruik heeft genomen. De zogenoemde uvex airwing. De nieuwe bouwhelmen zijn onlangs uitgereikt aan alle uitvoerders van BAM Woningbouw.

De uvex airwing heeft als noviteit dat het ventilatiemogelijkheden biedt aan zowel de voor- als achterzijde van de helm. Hierdoor wordt een hogere mate van draagcomfort bereikt. Verder heeft de bouwhelm een moderne uitstraling en is hij extreeem licht in gewicht wat ook ten goede komt aan het draagcomfort.

De helm is ontwikkeld met inachtneming van de eisen en wensen van vooral bouwgerelateerde beroepen. De inbreng van BAM Woningbouw heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld.Deze nieuwe helm wordt binnenkort officieel op de Europese markt geïntroduceerd. Speciaal voor BAM Woningbouw is de productie vervroegd en zijn de helmen eerder geleverd. BAM Woningbouw, per 1 januari j.l. ontstaan door de samenvoeging van BAM Wilma en HBG Woningbouw, wenste snel een nieuwe bouwhelm in de nieuwe huisstijlkleuren binnen de organisatie te introduceren.

BAM Woningbouw bestaat uit twaalf zelfstandige regiokantoren en is onderdeel van Koninklijke BAM Groep nv te Bunnik

Voor nadere informatie: mevrouw B. Stokman, Public Relations, telefoon (030) 659 89 06.