Eemland noord, 09.20 uur

Utrecht 11-03-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Winkeldiefstal
BAARN Op woensdagavond is een 50-jarige vrouw uit Baarn aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. Omstreeks 17.50 uur liep de vrouw met een volle boodschappentas de winkel aan de Brink uit. Zij had maar twee producten afgerekend en de rest in haar tas laten zitten. Zij werd door een personeelslid staande gehouden, waarna ze is overgebracht naar het politiebureau. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Ruiter belaagd
LAGE VUURSCHE Op woensdagmiddag is een ruiter (gegevens onbekend) belaagd door een aantal crossmotoren en loslopende honden. Omstreeks 13.10 uur reed de ruiter met zijn paard over de Vuurse Steeg toen hij door vier crossmotoren, een kleine motor en acht loslopende honden werd belaagd. Hierdoor werd de ruiter van zijn paard afgeworpen. Het is onbekend of de ruiter hierbij letsel heeft opgelopen.

De politie vraagt getuige(n) contact op te nemen met politiedistrict Eemland noord: 0900-8844.

Aanrijding
SOEST Op woensdagmiddag heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Van Weedestraat.

Omstreeks 13.25 uur reed een 28-jarige automobilist uit Soest over de Van Weedestraat, waar hij een inrit inreed. Bij het afslaan verleende hij geen voorrang aan een 18-jarige fietsster uit Soest. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij de fietsster beenletsel opliep. Zij is naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist bleef ongedeerd.