Ingezonden persbericht---PERSBERICHT

Moeilijke (hout)verbindingen direct vast

BISON INTRODUCEERT SECONDELIJM MET ACTIVATOR

De hoeken van een houten foto- of schilderijlijst lijmen. De kopse kanten van twee plinten naadloos laten aansluiten.Moeilijke klussen, lastig te verlijmen. Een lijmklem zou uitkomst bieden, maar is bij zo'n moeilijke hoek lang niet altijd aan te brengen. Bison komt met een revolutionaire lijmtechniek: Bison Secondelijm met Activator (Bison Bond®). Voor het gemakkelijk en supersnel lijmen van lastige, maar passende houtverbindingen.

Secondelijm met Activator is een superieur product voor het verlijmen van materialen als hout, MDF en spaanplaat (onderling of in combinatie met rubber, metaal, keramiek en kunststoffen). Toepassingsgebieden van Bison Secondelijm met Activator zijn de afwerking van keukens en vloeren, de modelbouw, diverse hobbytoepassingen en kleine reparaties.

Betere hechting

Secondelijm met Activator (Bison Bond®) is handig en vooral makkelijk in gebruik. Bespuit één zijde met de zogenoemde Activator en laat deze een paar seconden verdampen. Op het andere deel gaat een druppeltje lijm. Druk vervolgens de te verbinden delen stevig tegen elkaar aan en ze zitten muurvast! Hulpmiddelen als een lijmklem zijn overbodig. De Activator verbetert de hechting van lijm op hout en versnelt de uitharding van de lijm.

Adviesprijs EUR 9,95
Secondelijm met Activator bestaat uit een 10 ml flacon lijm en 50 ml spuitbus met Activator. Het is voor EUR 9,95 te koop bij de betere doe-het-zelfzaken en ijzerwarenwinkels. Kijk voor informatie over dit nieuwe product en voor andere Bison producten op www.bison.nl of bel 0900 - BISONINFO (0900 - 2476646).Ingezonden persbericht