Ingezonden persbericht


Utrecht, 11 maart 2004

Nog 6 dagen om úw project aan te melden!

Via deze weg willen we u erop wijzen dat de inschrijvingstermijn voor de Broos van Erp Prijs en de Nationale ICT Awards bijna ten einde loopt. Heeft u een innovatief ICT-project en bent u van mening dat deze niet onopgemerkt voorbij mag gaan? 17 maart a.s. is uw laatste mogelijkheid om uw inzending te plaatsen op www.ictevent.nl om mee te dingen naar één van de felbegeerde awards.

Het thema van het dagprogramma van het Nationaal ICT Event is Return on Innovation. Er vinden openbare juryzittingen plaats van de Broos van Erp Prijs en de Nationale ICT Awards in de categorieën Grootbedrijf, MKB en Overheid/Non-profit. De genomineerden worden hier stevig aan de tand gevoeld door zowel bezoekers als de juryleden.

Daarnaast komen vragen rond dit thema aan bod zoals ,,wat is het belang van innovatie voor de economische en maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland? Wat is de status van innoverend Nederland: zijn we wel aan het innoveren? Innoveren we rendabel en maken we wel genoeg ruimte om te innoveren?

Op www.ictevent.nl treft u meer informatie aan over de verschillende awards én kunt u zich alvast inschrijven voor het dagprogramma op 18 mei!

Met vriendelijke groet,
Sylvia Roelofs
Nederland~ICT Wim van Rooijen
Media Plaza

Roderick Wijsmuller
VNU Business Publications Fedde van der Woude
VNU Exhibitions Europe

De stuurgroep van het Nationaal ICT Event 2004

Het Nationaal ICT Event is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, Nederland~ICT en Media Plaza en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met onze partners VNU Business Publications en VNU Exhibitions. Het Nationaal ICT Event wordt mede mogelijk gemaakt door: Oracle, Logica CMG, HP, PinkRoccade en Computer Associates.

Media Plaza houdt u graag op de hoogte van haar events en activiteiten. Mocht u hier geen prijs op stellen, klik dan hier