Amsterdam RAI

Huishoudbeurs 2004
21 okt 2003

Funshoppen op de huishoudbeurs, van 12 tot en met 21 maart in Amsterdam RAI

De Huishoudbeurs van 2004 wordt een waar spektakel. Nederlands grootste consumentenevenement staat dan namelijk geheel in het teken van funshoppen. Een gezellig dagje uit naar Amsterdam RAI begint meteen al goed met straatartiesten en ander vermaak op weg naar de hoofdingang. Binnengekomen pik je eerst een terrasje om de route uit te stippelen. En dan volgt een inspirerende dag vol tips, ideeën, ervaringen, workshops, leuke koopjes en entertainment.

Alleen de uitstraling van het evenement is al een beleving op zich. De gezelligheid straalt je tegemoet door de fleurige aankleding en lekkere muziek. Op de 59e editie van de Huishoudbeurs kun je heerlijk genieten en ontspannen. Er zijn namelijk heel veel gezellige terrasjes om even te relaxen en bij te kletsen. Tassen kun je uiteraard bij een bewaakte stalplaats in bewaring geven.

Laat je verrassen
Naast alle gezelligheid, amusement en ontspanning, kun je natuurlijk ook de nieuwste producten ruiken, voelen, bespreken en uitproberen. Je kunt je oriënteren op de laatste ontwikkelingen en trends en bijzondere aankopen doen. Er is een uitermate divers aanbod verdeeld over de themas van de Huishoudbeurs: Culinair & Koken, Huishouden & Apparatuur, Werk & Vrije Tijd, Wonen & Groen, Mode & Accessoires en Gezondheid & Cosmetica. Deze themas zijn duidelijk herkenbaar door aankleding en inrichting. Zij ademen stuk voor stuk een eigen sfeer. Als bezoeker loop je van de ene verrassing naar de andere. Op de catwalk in het midden van Fashion Plaza tonen modellen de nieuwste trends en tips op modegebied. Beroemdheden geven interessante workshops of verzorgen sprankelende shows. Standhouders demonstreren hun producten en geven adviezen over persoonlijke verzorging of het interieur. Radio 10 FM verzorgt ook dit jaar tien dagen lang haar uitzendingen live vanaf de Huishoudbeurs.

Fun vooraf
Kaarten kun je bestellen via de website of kopen bij diverse voorverkoopadressen. Ook kun je kiezen voor een georganiseerde busreis. Zonder zorgen kom je daarmee vlot op de Huishoudbeurs. Aan het begin van de reis ontvang je namelijk een leuk informatiepakket en onderweg zit de stemming er met een bus vol beursbezoekers al goed in! Ben je op tijd? Kom dan naar het voorprogramma in de Noord/Oost entree. Artiesten zorgen hier voor een meer dan welkom onthaal, er staat een groot entertainment-podium en natuurlijk is de koffie warm.

Negen Maanden Beurs
Wie alles wil weten over babys, peuters en kleuters kan van 17 tot en met 21 maart tegelijkertijd ook de Negen Maanden Beurs bezoeken. Deze ligt in het verlengde van de Huishoudbeurs en is gratis toegankelijk voor bezoekers van dit funshop-evenement.

Informatie
De Huishoudbeurs van 2004 vindt van vrijdag 12 tot en met zondag 21 maart plaats in Amsterdam RAI. Openingstijden: 11.00 18.00 uur, op donderdag 18 en vrijdag 19 maart is de beurs tot 22.00 uur geopend. Van 17 tot 21 maart is een bezoek gratis te combineren met de Negen Maanden Beurs.

Entreeprijs 13,-
Kinderen (t/m 12 jaar) 5,-
65+ 11,50
Groepen 10,50
Groepen scholieren 7,-
Avond (vanaf 18.00 uur) 7,-.

Voor meer informatie zie ook de website: www.huishoudbeurs.nl.

Amsterdam, oktober 2003

Noot voor de redactie,