Fontys



vrijdag 5 maart 2004

Open dag Fontys PABO 's-Hertogenbosch
Fontys PABO 's-Hertogenbosch organiseert op vrijdag 12 maart een open middag. Tussen 12.30 en 15.00 uur zijn geĂŻnteresseerden in de lerarenopleiding voor het basisonderwijs welkom aan de Frans Fransenstraat 15.

Fontys PABO 's-Hertogenbosch presenteert dit jaar een nieuwe deeltijdopleiding. Verder biedt de pabo de vierjarige voltijdopleiding met mogelijkheden voor versnellingstrajecten, een zij-instroomopleiding en een driejarig traject voor mbo-4 onderwijsassistenten dat in voltijd of duaal gevolgd kan worden. Bij duaal wordt vanaf het eerste lesjaar het leren gecombineerd met werken in het basisonderwijs. Tijdens de open dag zijn er per opleidingstraject voorlichtingsronden.

Docenten, studenten en medewerkers geven verder informatie over de verschillende vakgebieden, de relatie met de basisschool, het beroepsprofiel van de leerkracht basisonderwijs en de mogelijkheden om in het buitenland stage te lopen of te studeren. Ook kunnen bezoekers van de open dag deelnemen aan een rondleiding en er zijn vakdemonstraties te zien van onder andere Muziek en Drama, Talen en Mens en Natuuronderwijs.