DISTRI GROUP

Wateringen, 11 maart 2004

DLS ontvangt TAPA A certificaat voor transport en opslag van diefstalgevoelige waardeartikelen

Distri Logistic Services b.v. (DLS) in Wateringen heeft op 3 maart het TAPA emea Classification A certificaat ontvangen voor transport en opslag van non cash waardeartikelen. Daarmee is DLS een van de zeer weinige logistieke ondernemingen in Nederland met dit prestigieuze certificaat dat speciaal ontwikkeld is om de veiligheid van het transport van high tech producten en onderdelen te vergroten. DLS, een Nederlandse logistieke onderneming, levert waardegevoelige artikelen af bij meer dan 150 retailketens die gezamenlijk meer dan 10.000 verkooppunten vertegenwoordigen.

Arco Verolme, senior account manager DLS: 'Het TAPA A certificaat is een belangrijke erkenning voor onze continue investeringen in personeel, automatisering en infrastructuur. Wij hebben reeds ruime ervaring met non cash waardetransport in de telecomsector en de grafische industrie. Daardoor begrijpen wij het belang van veiligheid, controle en on time delivery. Met het TAPA A certificaat zijn wij in staat om bijvoorbeeld elektronicaondernemingen te ondersteunen bij transport, maar ook opslag van diefstalgevoelige artikelen.'

DLS is een moderne logistieke onderneming en beschikt met een hoofdvestiging, twee overslagpunten en ruim 40 eigen auto's over een landelijk dekkend netwerk. Voor opslag van waardegevoelige artikelen beschikt DLS over een magazijn met verschillende beveiligingsniveaus. Dankzij een bijzondere combinatie van automatisering, een rittenplansysteem en een tracking & tracing systeem gebaseerd op GPS en een boordcomputer in elke auto, heeft DLS volledige controle over de vervoerde producten.

Distri Group
Distri Logistic Services b.v. is onderdeel van Distri Group. Distri Group, een Nederlandse onderneming opgericht in 1996, is de overkoepelende organisatie van een aantal businessunits: Distri Card Telecom, DistriNova Developments, Distri Logistic Services, De Nationale TelecomBon en Wallie. Distri Card Telecom is marktleider in de in- en verkoop (distributie) van prepaid mobiele telefoonkaarten. Op dit moment introduceert Distri Card Telecom e-vouchering, beltegoed via de kassabon. In 2003 lanceerde Distri Group samen met Tiscali de Wallie-card, een prepaidkaart om makkelijk en veilig te betalen op het Internet. Bij DistriGroup werken ca. 100 mensen.

Meer informatie voor de pers:

Distri Group
Sandra Lelieveld
Telefoon: (0174) 38 90 00
E-mail: s.lelieveld@distri-group.nl
Website: www.distri-group.nl

TAPA emea
Website: www.tapaemea.com

12 mrt 04 10:43