Gemeente Hellevoetsluis


Gemeentegids 2004 verspreid

De afgelopen weken is de nieuwe gemeentegids verspreid in Hellevoetsluis. Een nieuwe gemeentegids en in een ander jasje. Ook een iets groter jasje. Het formaat is een beetje aangepast aan de andere media waar de gemeentegids vaak te vinden is, namelijk het telefoonboek. Het `Hellevoetse telefoonboek' of onze eigen `gouden gids' is een mooi gekleurd boekwerk geworden met veel informatie over Hellevoetsluis.
Ook een aantal nieuwe zaken komt u tegen in deze mooie gids. Zo is er speciaal voor onze oudere inwoners een Wegwijzer Ouderen opgenomen waarin de voor hen mogelijk belangrijke informatie in een grotere letter is afgedrukt. Alle informatie is netjes gerangschikt, gecontroleerd en daar waar nodig of gewenst verder uitgebreid. Verder ziet u niet alleen de namen van de door u gekozen raadsleden. Ze staan nu compleet met foto en adresgegevens vermeld in deze gids. Zij zijn er tenslotte voor u!

Achterin de nieuwe gemeentegids vindt u een formulier waarop u wijzigingen in vermeldingen kunt doorgeven. Indien u opmerkingen of ideeën hebt voor de uitgave van volgend jaar, kunt u een briefje sturen naar Gemeente Hellevoetsluis, T.a.v. afdeling PR/Voorlichting, Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@hellevoetsluis.nl onder vermelding van `gemeentegids'.

Indien u de gemeentegids niet heeft ontvangen (vanwege de advertenties erin, wordt deze verspreid met ander reclamedrukwerk), kunt u een exemplaar ophalen bij de centrale balie in het gemeentehuis of bij de bibliotheek aan het Woordbouwerplein.