AutoRai

12-3-2004

smart & smile: keurmerk voor smart centers

Het constante streven naar topkwaliteit blijft bij smart niet beperkt tot de producten. Ook aan de dealerorganisatie, bestaande uit gespecialiseerde smart centers, worden strenge eisen gesteld.

Onder het motto smart & smile is nu een speciaal keurmerk voor smart centers ingesteld.

De smart centers worden aan de hand van internationale richtlijnen regelmatig getoetst op diverse aspecten, waaronder het contact met klanten, bereikbaarheid, het vastleggen en nakomen van gemaakte afspraken, aankleding van het bedrijf en serviceverlening. Ook de zogeheten prestatiebouwstenen, die gelden voor alle smart centers, worden beoordeeld. Tot deze bouwstenen behoren onder andere vaste servicestandaards, kwaliteitscontrole, klachtenafhandeling en opleiding.

De smart centers in Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn inmiddels na een intensieve controle in het bezit van het smart & smile-keurmerk. Hierdoor kunnen klanten van deze smart centers rekenen op een gegarandeerd hoogwaardige dienstverlening en service. Ook de overige smart centers zullen dit jaar aan de hand van de internationaal geldende criteria voor het smart & smile-keurmerk worden getoetst.