Politie Friesland

Politieberichten van 12 maart (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Fryslân 12-03-2004 - Voor meer informatie over de politieberichten kunt u op werkdagen tussen 07.00 uur en 15.00 uur contact opnemen met bureau Communicatie via telefoonnummer (0900) 88 44.

Sneek: diefstal boot en trailer
In de nacht van donderdag op vrijdag is aan de Selfhelpweg een boot met trailer weggenomen. De boot en trailer stonden op een grasveldje in de buurt van een woning. De boot is wit, van het merk Garda, type fish 430 en is 4.30 meter lang. De boot had een buitenboordmotor. De totale waarde van de diefstal bedraagt ongeveer 8000 euro. Een 33-jarige inwoner van Sneek deed aangifte.

Drachten: inbraak bedrijf
Bij een inbraak in een bedrijf aan de Hemmen is een hogedrukreiniger weggenomen. De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag. De inbreker(s) kwamen binnen door een deur te forceren. De politie vermoedt dat bij de inbraak een voertuig betrokken is, omdat het apparaat te zwaar is om te tillen. Een 50-jarige inwoner van Drachten deed aangifte.

Opeinde: diefstal trilplaat
Van een bouwterrein in Opeinde is in de nacht van donderdag op vrijdag een trilplaat gestolen. Het bouwterrein bevindt zich aan de Nijtap. De trilplaat is weggenomen uit een bouwkeet. Een 42-jarige inwoner van Drachten deed aangifte.