Ingezonden persbericht


Amsterdam, 12 maart 2004

André Olijslager voorgedragen als lid Raad van Commissarissen ABN AMRO

ABN AMRO maakt bekend dat de Raad van Commissarissen de heer A.A. Olijslager voordraagt voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen. Daarnaast wordt mevrouw drs. T. Maas-de Brouwer, lid van de Raad sinds 2000, voorgedragen voor herbenoeming. Aandeelhouders wordt gevraagd te besluiten over beide voordrachten op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 29 april 2004.
De heer André Olijslager is op dit moment voorzitter van de concerndirectie van het internationale zuivelconcern Friesland Coberco Dairy Foods. Daarnaast bekleedt hij diverse bestuurs- en adviesfuncties. Bij benoeming tot de Raad van Commissarissen zal hij zijn functie als lid van de Raad van Advies van ABN AMRO neerleggen.
Onder voorbehoud van goedkeuring van deze voordrachten door de aandeelhouders op 29 april 2004 is de Raad van Commissarissen vanaf dat moment als volgt samengesteld: jhr. mr. A.A. Loudon (voorzitter), ir. M.C. van Veen (vice-voorzitter), prof. ir. W. Dik, A. Burgmans, drs. L.S. Groenman, D.R.J. Baron de Rothschild, drs. T.A. Maas-de Brouwer, A.C. Martinez, M.V. Pratini de Moraes, P. Scaroni, Lord Sharman of Redlynch en A.A. Olijslager.
- - -
Perscontacten:
ABN AMRO persvoorlichting
020-6288900

---- --