Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Indien je deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie

Amersfoort: 3 maart 2004

TENNISTOPPERS IN ACTIE TIJDENS NATIONAAL JEUGD KAMPIOENSCHAP IN ROTTERDAM

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 maart is de Victoriahal in Rotterdam het decor van de ASICS Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen (NOJK) tot en met 18 jaar. De beste 32 jongens en meisjes in deze leeftijdscategorie zullen strijden om de nationale indoortitel 2004.

Sterk deelnemersveld
De ASICS NOJK kent dit jaar een zeer sterk deelnemersveld. Onder de deelnemers bij de jongens onder anderen Antal van der Duim, Robin Haase, Coen van Keulen, Remko de Rijke en Igor Sijsling. Deze vijf talenten staan allen in de top zestig van de wereld jeugdranglijst tot en met 18 jaar. Daarnaast nemen ook de kersverse nationale indoor kampioenen tot en met 16 jaar deel, Graciëla Velasco en Thiemo de Bakker. Titelverdedigster Michaëlla Krajicek komt niet in actie in Rotterdam. Ze is nog niet voldoende hersteld van een knieblessure om op een hardcourt baan te spelen.

Programma
Op vrijdag 12 maart starten de eerste ronde wedstrijden voor de jongens om 10.00 uur. De meisjes beginnen om 13.00 uur. De halve finales en de finales voor zowel de jongens als de meisjes worden gespeeld op zondag 14 maart vanaf 10.00 uur. De ASICS NOJK is voor iedereen gratis toegankelijk.

Deelnemersveld
Het complete deelnemersveld van de ASICS NOJK staat op www.knltb.nl. De uitslagen zijn tevens te volgen via deze website.


---