Ingezonden persbericht


De Troubadour

h d e n b e r g

Persbericht

(verstuurd op 07-03-04)

SNOWY WHITE IN DE TROUBADOUR

Vrijdag 12 maart staat de band THE PEACH KINGS in De Troubadour. Een dag later krijgt het muziekcafe bezoek van SNOWY WHITE & THE WHITE FLAMES. Een internationaal muziekweekend dus.

The Peach Kings speelt een interessante mix van akoestische coverversies variërend van Elvis en Steely Dan tot Bon Jovi en Lenny Kravitz. Vanwege de gevarieerde songkeuze is er voor elk wat wils. Hierbij valt te denken aan dat fijne avond in je favoriete kroeg. Naast een serie optredens in Portugal heeft de band tevens gefungeerd als supportact voor oa.: Time Bandits, Skik, De Kast en Grammy Award winnaar Flaco Jimenez. Start show: 23.00 uur.

Het concert van Snowy White (ex-Thin Lizzy en My Bird of Paradise) zou eigenlijk in Popcentrum Podium plaatsvinden. Toch is gekozen voor een show in De Troubadour. Grote wens van Snowy en zijn fans: een concert op aanraakafstand! En direct na de show een ouderwets gezellige uitgaansavond in De Troubadour. Snowy White. Hij werd geboren in Barnstaple, maar Snowy White groeit op in Freshwater (UK). Snowy speelt op jonge leeftijd in bandjes met fraaie namen als: The Blueshades, Outer Fringe en Perception, voor hij voor enige tijd vertrekt naar Zweden. En het is deze SNOWY WHITE die vanavond in DE TROUBADOUR live te zien en te horen is. Deuren open: 19.00 uur, start show: 20.15 uur.

Einde persbericht.