Gemeente Roggel en Neer

14/03/2004
Lancering Peru-CD van scholengemeenschap St. Ursula in Horn

De cd met elf bekende en nieuwe nummers van en met leerlingen van SG St. Ursula uit Horn, is vrijdag 12 maart met een daverende show gepresenteerd.

De cd maakt onderdeel uit van de Vastenactie 2004 en de opbrengst is bestemd voor onderwijsprojecten in Peru. Het Zuid-Amerikaanse land staat dit jaar centraal in het Going Global project van de nationale stichting EduKans.

Judith Buitenhuis (16), leerlinge van St. Ursula te Horn, reisde onlangs negen dagen door Peru om met eigen ogen de noodzaak en de effecten van de projecten te aanschouwen. Naast de verkoop van een speciale Peru-kalender, wil de school geld inzamelen met de productie van de cd 'Where the condor flies'.

Op de cd staan naast het titellied dat door Judith zelf is geschreven en gearrangeerd door de bekende musicus Wim Hamans uit Horn, allerlei bekende nummers zoals Tears in Heaven, The Rose en Foolish Games. Alle nummers worden door leerlingen van St. Ursula zelf gespeeld en gezongen.

Wie de Peru-actie van St Ursula wil steunen, kan de cd kopen voor slechts zes euro bij muziekdocent Frits Mennen (0475-582121) of bij Wim Hamans (0475-589030).