Amsterdam RAI

AutovakRAI 2005
26 nov 2003

AUTOVAKRAI 2005 BELEEFT KICK OFF: Hét nationale Automotive Vakevenement. Van 12 tot en met 17 maart 2005 in Amsterdam RAI.

Innovatie, techniek, state of the art en dynamiek. Dat zijn de trefwoorden voor de AutovakRAI 2005. De beurs, die van zaterdag 12 tot en met donderdag 17 maart 2005 in het Europacomplex van Amsterdam RAI zal worden gehouden, moet worden gezien als hét nationale podium voor de automotive branche. Nieuw is de weekendopening, zodat de bezoekersdoelgroepen ruim de gelegenheid hebben de meest complete beurs van Nederland te bezoeken.

Het tentoonstellingscomité voor AutovakRAI 2005 heeft een extra brede samenstelling, zodat alle belangrijke Autovak-segmenten vertegenwoordigd zijn. Hierdoor kan nu al gesproken worden van hét nationale Automotive Vakevenement van 2005!

Dat is bekend gemaakt tijdens de kick off van de AutovakRAI-campagne, tijdens de Autovak Ledendag in Huizen, op woensdag 26 november. In het tentoonstellingscomité van de AutovakRAI 2005 zijn secties vertegenwoordigd als garage-uitrusting, accessoires, importeurs en grossiers, maar er wordt ook gesproken met vertegenwoordigers van autowas-installaties & tankstationuitrusting, de schadesector, banden, automatisering, car-audio en voorlichting, informatie en onderwijs. De beurs is, door aanwezigheid van alle marktleiders, traditioneel de meest complete in zijn soort; er is sprake van een innovatief en creatief karakter en er wordt op hoogwaardige en dynamische wijze actuele informatie overgedragen.

Om het overzicht te bevorderen is gekozen voor een gesegmenteerde indeling van de beurs. Daarbij kunnen de bezoekers in elk geval rekenen op werkplaatsinrichting en -uitrusting, diverse gereedschappen, garage- en tankstationuitrusting, onderdelen en accessoires. Deze gesegmenteerde opzet stelt de diverse branchepartners in staat tot een actuele en dynamische standoverstijgende inbreng op hun gedeelte van het evenement. Daarnaast wordt elke exposant afzonderlijk gestimuleerd om zijn deelname zo dynamisch en efficiënt mogelijk te laten plaatshebben. Verder zijn er plannen in ontwikkeling voor diverse deelactiviteiten, zoals verkiezingen, themapaviljoens, het inrichten van kenniscentra en koppeling met publieksevenementen.

De organisatie gaat in februari 2004 van start met actieve communicatie richting de potentiële exposant en vanaf het najaar 2004 met de bezoekerscampagne.

AutovakRAI 2005 gaat van start op zaterdag 12 maart 2005 en duurt tot en met donderdag 17 maart. In het weekend én op de laatste beursdag is de beurs geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op de overige dagen doorlopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Amsterdam, 26 november 2003


---

---
Noot voor de redactie /