3 e persbericht van donderdag 11 maart 2004

Eindhoven 12-03-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Twee verdachten na steekpartij aangehouden

Op de Barrierweg zijn donderdag om 19.25 uur twee Eindhovenaren van 23 en 20 jaar oud aangehouden. Zij waren betrokken bij een steekpartij waarbij een derde man, waarvan de identiteit op dit moment niet bekend is, gewond raakte. De steekpartij vond plaats op de openbare weg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De twee verdachten zijn voor onderzoek de cel ingegaan. Het is nog niet duidelijk waar de ruzie over ging.

Eindhoven: Politie valt binnen in overlastwoningen

De politie is in de nacht van woensdag op donderdag binnen gevallen in twee woningen aan de Brugmanstraat. In deze woningen zou in drugs gehandeld worden. Er waren veel klachten van overlast in de buurt. Er werden geen drugs gevonden. Niemand werd aangehouden.

Eindhoven: Snelheidsduivel levert rijbewijs in

Op de A2 onder Eindhoven is donderdagmiddag een 23-jarige automobilist uit Waalre bekeurd omdat hij te hard reed. Bij wegwerkzaamheden waar hij 70 km/u. mocht rijden reed de man 134 km/u. Zijn rijbewijs moest hij inleveren. De man maakte zich ook schuldig aan bumperkleven.

Heeze: Snelheidscontrole

Op de Muggenberg is donderdag tussen 10.25 en 12.20 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 545 passanten reden er 104 te hard. De snelste reed 93 km/u. 50 is toegestaan.

Bladel: Man aangehouden na tanken zonder te betalen

In zijn woning in Duizel is donderdag om 15.00 uur een 21-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij had even daarvoor bij een benzinepompstation in Bladel voor 30,= getankt en was daarna zonder af te rekenen weggereden. Het kenteken was genoteerd door het pomppersoneel. De man is voor onderzoek ingesloten.

Valkenswaard: Man aangehouden voor diefstal of heling motor

Donderdag om 10.25 uur is bij zijn woning een 23-jarige man uit Valkenswaard aangehouden. In de berging bij zijn woning had de politie een gestolen motor, een Yamaha, aangetroffen. De man is voor onderzoek ingesloten.