Gemeente Terneuzen

uitgereikt

Persbericht 11 maart 2004

Eerste nummer ANWB bewegwijzering uitgereikt

TERNEUZEN - Het bekende ANWB systeem voor bewegwijzering met havennummers wordt uitgebreid met verwijzingen naar bedrijven op de Terneuzense bedrijventerreinen. Morgen, vrijdag 12 maart, wordt het eerste 'nummerbord' uitgereikt.

Op vrijdag 12 maart om 11.15 uur worden de genodigden ontvangen bij het bedrijf Centraal. Om 11.30 uur volgt een welkomstwoord en de uitreiking van het eerste bordje door de heer A.M.G. van Waes, wethouder economie, bouwen en wonen, ruimte en interne zaken.

De wegwijzers zijn december 2003 geplaatst door de ANWB en nu worden de nummerborden uitgereikt aan de bedrijven. De uitreiking zal plaatsvinden bij het bedrijf Centraal, gevestigd aan de Productiestraat 3 in Terneuzen.

Het bekende ANWB (haven)nummersysteem voor industrie is in Terneuzen uitgebreid voor de gemeentelijke bedrijventerreinen Haarmanweg, Handelspoort en Hughersluys.

In 2001 is het bewegwijzeringsysteem al ingevoerd voor de bedrijven gevestigd in het havengebied in de Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone. Na invoering van het nummersysteem voor bovengenoemde bedrijventerreinen, is er uniforme bewegwijzering voor het hele industriegebied van de kern Terneuzen. Voor dit project zijn subsidiegelden beschikbaar gesteld door het Ministerie van Economische Zaken en de provincie Zeeland.

Noot aan de redactie:
U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 - 455 523