Provincie Zuid-Holland




Digitaal subsidieloket geopend

Op 1 maart 2004 heeft de provincie Zuid-Holland op haar website een digitaal subsidieloket landelijk gebied geopend. Het loket is bedoeld voor overheden, organisaties, bedrijven en particulieren. Zij kunnen hier op overzichtelijke wijze informatie krijgen over alle subsidies die een relatie hebben met de vitalisering van het platteland en de realisering van nieuwe natuur en recreatief groen in Zuid-Holland. Deze doelstellingen hebben in het Collegewerkprogramma 2003 - 2007 van Gedeputeerde Staten een hoge prioriteit gekregen.

Het subsidieloket is ingesteld om optimaal gebruik te maken van de beschikbare subsidieregelingen voor het landelijk gebied. Het loket dient drie doelen. Ten eerste verschaft het informatie aan (potentiële) aanvragers om daarmee aanvragen te stimuleren.

Ook moet het de bekendheid met de subsidies binnen de provincie en verbetering van de advisering richting aanvragers vergroten. Tenslotte moet het subsidieloket inzicht verschaffen in de mogelijkheid van het combineren van subsidies.

Het subsidieloket is te vinden op www.zuidholland.nl/service/subsidieportaal. Vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar: infoloket-landelijk-gebied@pzh.nl.

Bron: afd. Communicatie tel.: 070 - 441 66 22