Politie Twente

Persberichten Politie Twente 12 maart 2004

Ageeth Doldersum.: 053-4555588

Aanrijding met letsel

Vrouw gewond bij aanrijding tussen twee personenauto's

Losser

Een 23-jarige automobiliste uit Overdinkel reed woensdag 10 maart omstreeks 13.45 uur op de Broekhoekweg in Losser. Zij wilde linksaf een inrit inrijden en moest op de weg stoppen in verband met verkeer uit tegenovergestelde richting. Een 34-jarige automobilist uit Overdinkel, die achter haar reed, zag dit te laat. Hij remde maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Een 34-jarige vrouw uit Overdinkel, die bij de 23-jarige vrouw in de auto zat, klaagde over pijn in haar nek en ging voor onderzoek naar het ziekenhuis. Zij mocht na behandeling naar huis. De 23-jarige bestuurster en een derde inzittende hadden eveneens nekklachten en gingen voor behandeling naar de huisarts. (bps: 04-029725)

Autokraken

7 autokraken in Bentelo; politie zoekt getuigen

Bentelo

In de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 maart werd in een 7-tal auto's in Bentelo ingebroken. In de meeste gevallen werd het portier geforceerd en werden autoradio/cd-spelers weggenomen. Door de eigenaars van de auto's werd inmiddels aangifte gedaan. De kraken vonden plaats in de Kastanjestraat, Morsmanstraat, De Bunte en 't Kemerink. Misschien zijn er mensen die in die nacht iets verdachts hebben gezien. Zij worden verzocht met de politie contact op te nemen. (bps: 04-030043)

Fietscontrole

Bij controle op naar school fietsende jeugd werden 25 bekeuringen uitgeschreven

Oldenzaal

Donderdag 11 maart werd op de Vos de Waelstraat en Potskampstraat in Oldenzaal tussen 07.45 en 08.30 uur een controle gehouden op het verkeersgedrag van de naar school fietsende jeugd. In totaal werden 25 fietsers bekeurd voor het niet voldoende rechts houden. (bps: 04-030038)

Oproep getuigen aanrijding

Politie zoekt getuigen van aanrijding van twee verkeersgeleiders

Delden

Door de gemeente Delden werd donderdag 11 maart gemeld dat er dinsdag 9 maart aan de Van Heeckerenweg in Delden ter hoogte van de wegversmalling twee verkeersgeleiders door aanrijding zijn vernield. Het ging hierbij om twee reflectiepalen. Op genoemde plek werden glasresten van een koplamp van een auto aangetroffen. De bestuurder van het voertuig is er na de aanrijding vandoor gegaan zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De auto moet een behoorlijke schade hebben opgelopen aan de voor- en onderzijde. Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie. (bps: 04-030289)


---- --