ADO Den Haag

PERSMEDEDELING
Den Haag, vrijdag 12 maart 2004

T.a.v. de sportredactie

Roy Stroeve verlengt contract bij ADO Den Haag
ADO Den Haag heeft met Roy Stroeve mondeling overeenstemming bereikt over contractverlenging. De aanvallende middenvelder zal binnenkort een contract tekenen dat hem nog twee seizoenen aan de residentieclub bindt.

Algemeen directeur Robert Langenbach: "Als promovendus hebben we voorafgaand aan het huidige seizoen bewust gekozen voor het afsluiten van kortlopende verbintenissen. Mede dankzij deze tactiek lopen er bij ons een groot aantal contracten af aan het einde van het seizoen. Uiteraard willen wij de spelers die passen in de ambitieuze plannen van ADO Den Haag zo snel mogelijk vastleggen. Ik ben daarom ook zeer gelukkig dat we na Tommie van der Leegte deze week ook Roy voor twee seizoenen extra hebben weten vast te leggen".

Roy Stroeve: "Ik heb gedurende mijn eerste twee seizoenen bij ADO een bijzonder goed gevoel gekregen bij de club. De supporters zijn werkelijk waar geweldig. Alleen al het feit dat er a.s. zondag 1.200 Hagenaars ons in het Gelredome komen ondersteunen zegt genoeg. Bovendien zie ik het aankomende seizoen met veel vertrouwen tegemoet. Inmiddels is al een aantal belangrijke spelers vastgelegd en met de nieuwe trainer Frans Adelaar heb ik enkele plezierige gesprekken gevoerd. Andere Eredivisieclubs hebben belangstelling getoond, maar voor mij was de keuze snel duidelijk."

Stroeve (26) kwam in het verleden uit voor Emmen, Sparta en Heracles Almelo. Hij speelde tot dusverre 174 competitiewedstrijden in het betaald voetbal, waarin hij tot 56 doelpunten kwam. In het huidige seizoen scoorde Stroeve tot nu toe 5 maal, waarvan 3 in de laatste 4 wedstrijden. Daarmee is hij samen met Cedric van der Gun de topscorer van ADO Den Haag.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze persmededeling kunt u contact opnemen met:

Steven de Haseth
Marketing & communicatie manager
ADO Den Haag
PB 32400
2503 AC Den Haag

T: +31 (0)70 - 30 54 508
F: +31 (0)70 - 30 54 599
M: +31 (0)6 - 536 77 502
E: s.dehaseth@adodenhaag.nl
I: >