Politie Zeeland

W-1823-2004 TOEZICHT VLISSINGEN

In de nacht van vrijdag/zaterdag zijn tijdens toezicht in Vlissingen diverse bekeuringen uitgeschreven.
2x voor urineren op straat, 1x muziekoverlast woning, 1x onverzekerde personenauto, 1x rijden zonder helm op bromfiets, 1x niet dragen van de autogordel en 1x niet tonen rij- en kentekenbewijs. Verder werden nog 4 jongens bekeurd, zij waren over het hek geklommen van de speeltuin in Oost-Souburg.

O-1824-2004 AUTOSPIEGEL AFGETRAPT

Een 26-jarige Engelsman is vrijdagavond rond 23.00 uur in Zierikzee aangehouden.
De man wordt ervan verdacht op het Havenplein een buitenspiegel van een auto te hebben afgetrapt. Hij werd na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

W-1825-2004 TOEZICHT MIDDELBURG

Tijdens toezicht in Middelburg werden in de nacht van vrijdag/zaterdag 6 bekeuringen uitgedeeld.
2x voor urineren op straat, 3x fout parkeren en 1x voor eenrichtingsverkeer.

O-1826-2004 AANRIJDING

In Brouwershaven zijn zaterdag rond de middag twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 28-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Delingsdijk en verleende op het kruispunt met de Provincialestraatweg geen voorrang aan een personenauto, bestuurd duur een 60-jarige Duitser. Er was alleen materiële schade.

Z-1827-2004 AANHOUDINGEN NA VERSTOREN OPENBARE ORDE

In de Nieuwstraat in Terneuzen zijn in de nacht van vrijdag/zaterdag een 25-jarige man uit 's Gravenhage en een 26-jarige Terneuzenaar aangehouden.
De 25-jarige man was betrokken bij een vechtpartij in een café en wilde het café niet verlaten. Toen hij samen met de 26-jarige man het café verliet, begonnen zij vrijwel direct met schelden en beledigen van agenten op straat en verstoorden hierdoor de openbare orde. Toen zij na enige malen te zijn gewaarschuwd geen gehoor gaven aan een bevel zich te verwijderen, werden beide mannen aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar bleek dat de 25-jarige man in het bezit was van een knipmes en een paar bolletjes cocaïne welke in beslag werden genomen. Beide mannen werden na het opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.