Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld Amsterdam

Presenteer uw organisatie op de Woonmarkt

Zaterdag 13 maart 2004: Woonmarkt 2004
Calvijn Junior College, Schipluidenlaan 12

Onder het motto van Wonen = méér dan een huis! organiseren Stichting Eigenwijks (organisatie van samenwerkende wijkbewoners) en stadsdeel Slotervaart/Overtoomse Veld de Woonmarkt 2004.

De Woonmarkt 2004 staat in het teken van wonen in de breedste zin van het woord en is bedoeld voor alle bewoners en belangstellenden uit ons stadsdeel. Naast het marktgedeelte is er een discussieprogramma en zijn er vele culturele activiteiten zoals muziek, dans en toneel.

Presenteer uw organisatie op het marktgedeelte!

Een belangrijk onderdeel van de Woonmarkt is het marktgedeelte. Instellingen, organisaties en bedrijven op het gebied van bouwen, wonen en zorg/voorzieningen kunnen zich hier uitgebreid presenteren aan de buurt. In de hal van het College komen marktkramen te staan waar deze instellingen en bedrijven informatie kunnen geven over hun activiteiten.

Het marktgedeelte duurt van 10.00 tot 15.00 uur (vanaf 08.00 uur ´s morgens kan met het inrichten van de kraam begonnen worden). De Woonmarkt wordt afgesloten met een bijzonder optreden.

Ook uw organisatie kan zich presenteren op deze traditioneel druk bezochte Woonmarkt ! Dat kan door een kraam (of meerdere kramen) te huren op de markt van waaruit u uw activiteiten kunt presenteren. De huur van één kraam (ca. 2m2) bedraagt EUR 50,-.

Aanmelden

Via het aanmeldingsformulier kunt u zich aanmelden bij de Stichting Eigenwijks. Stuur het op naar antwoordnummer 46131, 1060 WB te Amsterdam. Een postzegel is niet nodig.

Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op giro 4964020 t.n.v. Stichting Eigenwijks, Amsterdam.

Zo spoedig mogelijk

Graag ontvangen wij uw aanmelding en uw bijdrage zo spoedig mogelijk. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunt u dit op het formulier kenbaar maken.

De Woonmarkt zal uitgebreid in de wijk aangekondigd worden (onder meer via de Westerpost, flyers en posters in buurtcentra en op scholen, de buurtbeheerkrant, in het stadsdeelkantoor en bij Eigenwijks).

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Stichting Eigenwijks (020 346 0670) of de afdeling Communicatie van Stadsdeel Slotervaart (020 511 1738).

Tot ziens op de Woonmarkt!

Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld - 22 januari 2004 ^