Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

h a r d e n b e r g

Persbericht (07-03-04)

TEENAGEPARTY EN DE SJONNIES IN PODIUM

Zaterdagavond zijn er twee toppertjes in Podium. Eerst vanaf 19.00 uur de maandelijkse Teenageparty en om 00.30 uur De Sjonnies live. De Teenageparty trok in februari 1232 bezoekers, de grens van 'Vol is Vol' is bijna bereikt. Podiummedewerkers en politie stonden met tien personen rond 23.00 uur het verkeer aan de Jan Weitkamplaan te regelen toen de teenagers werden afgehaald.

De Teenageparty heet sinds kort ook 'Het Dak Mag Er Af Party'. De inmiddels megapopulaire Teenageparty is onze maandelijkse discoparty voor 16-minners van 12 tot en met 15 jaar. Steeds van 19.00 tot 23.00 uur precies met de beste jocks, het mooiste licht en de coolste muziek. Vijf euro entree (incl. 2 consumptiemunten) en absoluut geen alcohol.

Zaterdagnacht zijn dan eindelijk De Sjonnies uit Nijmegen weer eens in Podium. Twee zonen met hun ietwat labiele vader die door het land reizen om puur Nederlands amusement aan de man te brengen. Een familiebedrijf dus. Papa Ronnie zingt, terwijl zijn zonen Friso en Konstantijn als twee onmisbare muzikale schakels aan zijn zijde staan. De Sjonnies bedienen vele doelgroepen: van bejaardentehuis tot jongerencentrum en van discotheek tot feesttent. Hun repertoire omschrijven De Sjonnies zelf als: "Variërend van vrolijke-plezierige-gezellige-dansplaatjes" tot "Vervelende-droevige-zielige-saaie-rotplaten". Dit alles verpakt in een meer dan verrassende en unieke show. Let op: De aanvang van de Sjonniesjoo is exact om 00.30!! Meer informatie op www.poppodium.nl.

Einde persbericht.