Amsterdam Record Convention

Platen & CD Beurs in Ahoy'

Platen & CD Beurs in Ahoy' leuker dan internet

ROTTERDAM, 20040303 -- 'Laatst weer midden in de nacht de wekker gezet om als laatste te kunnen bieden op een plaat waar ik al jaren naar zocht, en wat denk je: kom ik hier op de platenbeurs staat-ie gewoon in de bak en nog veel goedkoper ook!', aldus het recente commentaar van een gefrustreerde internetter. Speciaal voor hem en vele anderen vindt op zaterdag 13 maart de Platen & CD Beurs plaats in Ahoy' Rotterdam, met een aanbod van honderdduizenden elpees, singles, cd's en dvd's, bij elkaar gebracht door de beste platenhandelaren uit heel Europa.



De Platen & CD Beurs in Ahoy' is al jaren een gezellige ontmoeting van kenners, fans, liefhebbers, dj's en verzamelaars, die allemaal komen voor de muziek - hun gezamen-lijke hobby -, maar ook om elkaar weer eens te spreken, elkaar hun nieuwe aanwinsten te laten zien en nieuwe tips over muziek te geven.
Vooral voor de onstilbare platenhonger van dj's bestaat geen betere remedie dan dit evenement. Op de beursvloer zijn altijd een groot aantal professionele draaiers te vinden en het aankomende talent volgt in hun voetsporen. De belangstelling gaat uiteraard vooral uit naar de maxisingles of 12-inches, die hier in alle genres te vinden zijn. Er zijn nieuwe en oude releases, discohits uit de jaren '70, vroege househits en de onmisbare electro-klassiekers uit de jaren '80. Ook jazz, hiphop, r&b en reggae zijn hier op vinyl te vinden.
Op de beurs is ook altijd een enorme selectie cd's te vinden, waaronder een groot aantal bijzondere eenmalige uitgaven. Aangezien de prijzen voor cd's in de ons omringende landen nog steeds veel lager liggen, valt er op de beurs bij de buitenlandse standhouders te profiteren van de vele voordeeltjes. Ook het assortiment dvd's wordt steeds groter.
In de Ahoy' zijn alle muzikale genres vertegenwoordigd, van rock & roll tot country, van reggae tot nederbeat, van pop tot cabaret. Alleen klassiek ontbreekt.

De Platen & CD Beurs in Ahoy' in Rotterdam wordt gehouden op zaterdag 13 maart van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 5 euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Houders van CJP en Pas 65 krijgen 1 euro korting. Voor meer informatie kunt u overdag bellen naar 0229 213891 of kijken op internet: www.recordplanet.nl