Gemeente Leiden

Persbericht

Automobilist verft auto in modekleuren voor gratis parkeerkaart

Gratis parkeren voor modieuze automobilisten

Publicatiedatum: 9 maart 2004

Op het parkeerterrein aan de Haagweg wordt op zaterdag 13 maart om 13.00 een auto in de nieuwste modekleuren (oranje of limoengroen) geverfd voor een gratis parkeerkaart. In het kader van de parkeercampagne Plaats voor U! kunnen automobilisten met een auto in deze modekleuren gratis parkeren op het P&R-terrein aan de Haagweg en in de Haarlemmerstraatparkeergarage. Automobilisten die hun auto speciaal voor de gelegenheid in de nieuwste modekleuren hebben geverfd, krijgen natuurlijk ook een gratis parkeerkaart! Op zaterdagen 13, 20 en 27 maart delen promotieteams van 10:00 uur tot 15.00 uur gratis parkeerkaartjes uit aan modegevoelige autos op het parkeerterrein aan de Haagweg en in de Haarlemmerstraatparkeergarage aan de Middelstegracht in Leiden. De teams delen de parkeerkaartjes, die 24 uur geldig zijn, uit aan automobilisten met een auto in de kleuren oranje of limoengroen.

Deze feestelijke actie vindt plaats in het kader van de parkeercampagne Plaats voor U! die onder andere als doel heeft om aan bezoekers van Leiden duidelijk te maken wáár ze gemakkelijk kunnen parkeren. Dat gebeurt onder meer door het inzetten van promotieteams, posteracties, advertenties en ludieke acties als deze. Elke maand organiseren de initiatiefnemers van de parkeercampagne Plaats voor U! een actie rond een Leids evenement. Deze maand is dat de start van het nieuwe Leidse modeseizoen. Bezoekers van de Leidse binnenstad kunnen parkeren op een van de parkeerterreinen of in een van de garages rond het centrum. De parkeercampagne duurt tot 1 januari 2005. Meer parkeerinformatie is te vinden op: www.leiden.nl/parkeren

Initiatiefnemers

De parkeercampagne is een initiatief van VVV Holland Rijnland, de Stadsgehoorzaal en de Schouwburg, de detailhandel, het Centrummanagement, Koninklijk Horeca Nederland, Museumgroep Leiden, de Stichting Stadsparkeerplan en de gemeente Leiden. In het parkeercampagneteam zitten vertegenwoordigers van deze initiatiefnemers.

Deze pagina is gewijzigd op 9-03-2004