MOJO CONCERTS

Limp Bizkit in Amsterdam

Delft, 14 januari 2004


Op maandag 15 maart geeft de raprockband Limp Bizkit een concert in de Amsterdamse Pepsi Stage. Momenteel scoort Limp Bizkit een grote hit met Behind Blue Eyes, een cover van The Who. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag.

Ondanks dat het laatste optreden van Limp Bizkit in ons land door technische problemen niet vlekkeloos verliep, maakt de band het momenteel helemaal goed met het nummer Behind Blue Eyes en de bijbehorende videoclip met actrice Halle Berry. De band van zanger Fred Durst komt op 15 maart laten zien waarom ze door hun altijd spetterende live concerten een wereldstatus hebben bereikt.

Het succes van Limp Bizkit is mede te danken aan de moeder van de nu-metal: KoRn. KoRn kreeg een demo van Fred Durst en zette daarna de hele muziekmolen in gang. Binnen een jaar was Limp Bizkit van underground rapcore bandje uitgegroeid tot een van de belangrijkste nu-metalacts. KoRn en Limp Bizkit maakten afgelopen maanden gezamenlijk een tour door Amerika en Azië.

MTV presents
Limp Bizkit
Maandag 15 maart 2004
Pepsi Stage Amsterdam
Entree: EUR 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.