Mojo Concerts

Limp Bizkit terug in Amsterdam - vervolg-

Een kale Fred Durst in de videoclip van Behind blue eyes, een kale Fred Durst op het podium straks? We zullen zien, want in maart komt Limp Bizkit weer naar Nederland. De band heeft vorig jaar een nieuw album uitgebracht, Results may vary getiteld. Of ze naast bovengenoemde Who-cover en megahit ook oudere nummers als Nookie en Faith zullen spelen, blijft nog een verrassing.

De vorige keer dat Limp Bizkit hier was, verliep het optreden door technische problemen niet helemaal vlekkeloos. Gelukkig laten de bandleden zich hier niet door afschrikken en komen ze opnieuw naar Amsterdam. Na tournees met onder andere Korn, Deftones en House of Pain en optredens op Lowlands en Pinkpop heeft de band wel een sterke live-reputatie hoog te houden. De afgelopen maanden was Limp Bizkit weer met de bevriende band Korn op tournee door Amerika en Azië.

MTV presents Limp Bizkit
Maandag 15 maart 2004
Pepsi Stage Amsterdam
Entree: 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVVs en GWKs, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Status Quo weer in Nederland -vervolg- -

Rockin all over the world gaat nog steeds op voor de Engelse rockband Status Quo. Al meer dan 35 jaar doen ze het, en nummers als Whatever you want en Youre in the army now bewijzen dat ze het goed doen. Op nieuwe nummers van de band hoef je ook niet lang te wachten, want in februari verschijnt het nieuwe album Riff met naast nieuwe numers ook covers en een bonus live-dvd.

Status Quo + support act
Zondag 17 oktober
Martiniplaza Expo Hal, Groningen
Entree: Euro 35, - (excl. servicekosten)

Kaartverkoop begint zaterdag 17 januari om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVVs en GWKs, 0900-300.1250 (45 euroct.p.m), www.ticketservice.nl , de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

de grotere postkantoren, VVVs en GWKs, 0900-3001250(45 ct.p. en de bekende voorverkoopadressen.