Ingezonden persbericht


15 maart

Innovatieve ondernemers genomineerd voor Niet Dom Trofee

Drie ondernemers uit de Provincie Utrecht met vernieuwende ideeën voor het bedrijf, zijn genomineerd voor de Niet Dom Trofee. Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers, reikt deze prijs jaarlijks uit aan de ondernemer die het meest succesvol een vernieuwing in het bedrijf heeft doorgevoerd. De genomineerden van dit jaar zijn Knoworries uit Nieuwegein, Plexwood Products B.V. uit Utrecht en www.bedrijfsuitje.nl uit Utrecht.

Knoworries, gespecialiseerd in het beheer van kleine tot zeer uitgebreide (ict-) netwerken, is genomineerd omdat het bedrijf continu met vernieuwingen inspeelt op ontwikkelingen in de markt, onder meer op het gebied van personeel en organisatie. De tweede genomineerde is Plexwood Products B.V., producent van houten stroken die verwerkt worden als afwerking voor vloeren, wanden, plafonds en meubels. Plexwood is genomineerd omdat de onderneming er in slaagt om een geheel nieuw productassortiment met succes in de van oudsher behoorlijk conservatieve bouwmarkt te zetten. Als derde is www.bedrijfsuitje.nl genomineerd, die via een website en een elektronische nieuwsbrief vele tips en ideeën biedt voor een origineel bedrijfsuitje. Bedrijfsuitje.nl is genomineerd omdat de altijd vooruitstrevende ondernemer constant op zoek is naar vernieuwing in zijn bedrijf, zowel primair in zijn dienst als ook in personeelsbeleid en relaties.

Een deskundige en onafhankelijke jury bepaalt welke ondernemer de Niet Dom Trofee verdient. Op 15 maart a.s. wordt de winnaar onthuld tijdens de jaarbijeenkomst van Syntens. Frans Nauta, voorzitter van Nederland Kennisland en secretaris van het Innovatieplatform, zal tijdens deze jaarbijeenkomst spreken over vernieuwing in het MKB en over de rol van het innovatieplatform daarbij. De aanwezigen kunnen vervolgens, geïnspireerd door de genomineerden, de vernieuwingskansen voor de eigen onderneming ontdekken tijdens praktische innovatieworkshops.

Syntens wil met de Niet Dom Trofee ondernemers in het midden- en kleinbedrijf stimuleren om vernieuwingen door te voeren. Voor meer informatie of deelname aan de jaarbijeenkomst, kan men contact opnemen met Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers, www.syntens.nl/utrecht of (030) 232 46 00.
---

U bent van harte uitgenodigd om de jaarbijeenkomst en uitreiking van de Niet Dom Trofee, op 15 maart a.s. vanaf 15:00 uur, bij te wonen. U kunt zich aanmelden bij Elsien Struif Bontkes (030 - 232 46 00).

Syntens
http://www.syntens.nl

Bezoekadres:
Waterstraat 47
3511 BW Utrecht

Postadres:
Postbus 8550
3503 RN Utrecht
Tel: (030) 232 46 00 Fax: (030) 234 30 67