Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CABLE & WIRELESS LANCEERT NIEUWE IP ACCESS SERVICE

Nieuwegein, 1 maart 2004 - Cable & Wireless, de wereldwijde telecommunicatiegroep, kondigt een nieuwe IP Access service aan voor zijn Europese klanten. De service zal beschikbaar zijn vanaf 15 maart 2004 en combineert de voordelen van een regionale Europese Internet backbone met de voordelen van een wereldwijd netwerk. IP Access service omvat extra beschikbare verbindingen in meer dan 25 steden in Europa en 5 in de VS én directe toegang tot de netwerken van Cable & Wireless in Azië en de Caraïben.

Uitstekende SLA's (Service Level Agreements)

Via zijn netwerk-SLA biedt Cable & Wireless de klanten optimale performantie (latentie, packet loss en beschikbaarheid) doorheen de volledig eigen backbone (on-net). Aan klanten die via IP Access toegang hebben tot het Internet, biedt de connectiviteits-SLA unieke transparantie en gewaarborgde performantie tot de top Internet sites. En dit zelfs buiten het eigen netwerk van Cable & Wireless om (off-net).

IP Access is een open service die op elk moment geoptimaliseerd kan worden door het toevoegen van extra features zoals IP VPN of security services. Het centrale netwerk werd ontworpen met het oog op fysieke en logische redundantie en wordt 24 uur/24, 7 dagen/7 gecontroleerd door het Global Network Operation Center (GNOC) in München.

""Onze klanten krijgen niet alleen toegang tot een veilig netwerk met korte responstijden, ze genieten ook van alle voordelen en het uitmuntende beveiligingsniveau van een gevestigd bedrijf met vele jaren ervaring," zegt Robin Parr, VP Commercial Operations Continental Europe.

Over Cable & Wireless

Cable & Wireless behoort tot de belangrijkste internationale communicatiebedrijven. Het levert spraak-, data- en IP (Internet Protocol)-diensten aan bedrijven. Daarnaast stelt het zijn diensten ook voor aan telecombedrijven, mobiele operators en leveranciers van inhoud, toepassingen en internetdiensten.

Cable & Wireless is hoofdzakelijk actief in Groot-Brittannië, West-Europa, Japan, het Caraïbische gebied, Panama, het Midden-Oosten en Macau.

Voor meer informatie over Cable & Wireless, bezoek www.cw.com.

Wilt u bijkomende inlichtingen? Neem contact op met:

Cable & Wireless Leads United

Eveline Verdonck (pr & local Marcoms Manager Benelux) Miek Gielkens

eveline.verdonck@cw.com miek.gielkens@leadsunited.com

+32 (0)2 627 34 00 +32 (0)3 466 01 88

LEADS UNITED

Communication with an edge

Ringlaan 37
B - 2240 Zandhoven
Tel.: +32/3 466 01 88 - Fax: +32/3 466 01 80
www.leadsunited.com