Dienstenbond CNV

Aldi: ledenvergadering gepland op maandag 15 maart as. 10-03-2004

Op 24 februari jl. vond een ledenvergadering plaats, waarbij het vonnis van het Gerechtshof in Arnhem is uitgelegd en besproken. Onderdeel van het vonnis is dat Aldi binnen één maand na betekening uitvoering moet geven aan het vonnis.

Tijdens de vergadering is geopperd om in ieder geval alvast een voorlopige vergadering te beleggen om eventuele nieuwe contracten te kunnen bespreken. Zon bijeenkomst staat nu gepland voor:

maandag 15 maart as.
in Schouwburg Ogterop
aan het Zuideinde in Meppel.
Duur van 20.00 tot 22.00 uur.

Op 24 februari jl. is het vonnis door de deurwaarder aangeboden aan Aldi Holding in Culemborg. Dat betekent dat uiterlijk 23 maart as. gevolg moet zijn gegeven aan het vonnis van het Gerechtshof.

Kijk op de site
Het is mogelijk dat Aldi alle tijd nodig heeft om nieuwe contracten te ontwikkelen. Als er op 12 maart as. nog geen nieuwe contracten zijn, dan gaat de vergadering van 15 maart niet door en wordt deze verplaatst naar een nieuwe datum.

De snelste manier om dat aan iedereen te laten weten, is via deze site. Kijk dus op vrijdagavond 12 maart om te checken of de bijeenkomst doorgaat. Wij zullen er voor zorgen dat er dan sowieso een bericht staat over het al dan niet doorgaan van de vergadering.

Ook voor verdere snelle berichtgeving in de komende weken, zullen wij de site gebruiken om u zo snel mogelijk te informeren. Kijk dus regelmatig!

Informeren
Uiteraard willen wij ook zo snel mogelijk door onze leden worden geïnformeerd. Wij vragen u dan ook om, als u nieuws te melden heeft, dit te mailen aan bestuurder Aletta Bulsink, email: a.bulsink@cnvdibo.nl.