Gemeente Woerden

Laatste fase reconstructie Hoofdweg in Zegveld

De reconstructie van de Hoofdweg is zover gevorderd dat begonnen kan worden aan de laatste fase: de ophoging van het kruispunt Hoofdweg, Milandweg en Molenweg. De werkzaamheden worden in drie stappen uitgevoerd, namelijk:

1. Gedeelte Molenweg, vanaf brug Beatrixstraat tot de rijbaan Hoofdweg.

2. Vanaf brug Middenweg tot rijbaan Hoofdweg
3. Hoofdweg vanaf Nieuwstraat tot circa 40 m de Milandweg op.

Vanaf 15 maart afsluiting Molenweg
Maandag 15 maart starten de werkzaamheden aan de Molenweg. De weg wordt afgesloten vanaf huisnummer 4 tot aan de Hoofdweg. Het verkeer van en naar de Molenweg wordt omgeleid via de Dorpsstraat Willem Alexanderstraat Beatrixstraat Middenweg. Via bebording wordt dit aangegeven. De werkzaamheden aan de Molenweg duren ongeveer 2 weken.

Ophogen gedeelte Middenweg
Aansluitend wordt begonnen met stap 2, het ophogen van het gedeelte brug Middenweg tot aan de rijbaan Hoofweg. In deze deelfasering is doorgaand verkeer via de Middenweg afgesloten. Vrachtverkeer wordt omgeleid via de Milandweg en Rondweg (en vice versa). Overig verkeer wordt afgewikkeld via de Molenweg Dorpsstraat Willem Alexanderstraat Beatrixstraat. De werkzaamheden nemen ongeveer ± 2½ week in beslag.

Laatste stap van start na saneringswerkzaamheden Hoofdweg Na beëindiging van stap 2 start de uitvoering van het straatwerk van het gedeelte Molenweg en het gedeelte van de Middenweg. Het tijdstip van ophogen van het laatste gedeelte Hoofdweg - vanaf de Nieuwstraat tot circa 40 m Milandweg - is afhankelijk van de saneringswerkzaamheden nabij Hoofdweg huisnummer 3. Hierover wordt u op een later tijdstip geïnformeerd via deze internetsite en de Informatiepagina van de Gemeente in de Woerdense Courant.

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer weten, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Gijs Quist van de afdeling Nieuwe Werken, telefoon 434 120.