Heuvelrug, 10.15 uur

Utrecht 15-03-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Mishandeling blijk ongeval

VEENENDAAL Op zondag 14 maart kreeg de politie de melding van een mishandeling. Later bleek de betrokkene een ongeval te hebben gehad.

Rond 05.00 uur werd aangebeld bij een woning aan de Veenslag. De bewoonster deed open en zag een bekende, een 24-jarige man uit Veenendaal, voor haar deur staan. De man had een bebloed hoofd en zei mishandeld te zijn. De vrouw belde de politie.

Vervolgens vertelde de man aan de vrouw dat hij niet was mishandeld, maar een ongeluk met zijn snorfiets had gehad. Hij wist echter niet meer waar. De man is per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht. Daar is bij hem bloed afgenomen om te kijken of hij onder invloed van alcohol verkeerde. Hij is in het ziekenhuis aan de verwondingen aan zijn hoofd behandeld.

Door een beveiligingsbeambte werd op de Industrielaan de snorfiets van de Veenendaler aangetroffen. In de nabijheid van de snorfiets trof hij twee plassen bloed aan. Door nog onbekende oorzaak was de snorfietser daar ten val gekomen en gewond geraakt. Door de politie wordt een nader onderzoek naar het ongeval ingesteld.