KELLY SERVICES BV

Oud Randstadtopman Koerhuis naar uitzendconcern Kelly Services

Den Haag, 15 Maart 2004

Oud Randstad topman Henri Koerhuis naar uitzendconcern Kelly Services Inc.

Het aan de Amerikaanse NASDAQ genoteerde Kelly Services Inc. heeft de heer Henri Koerhuis benoemd tot Senior Director. Hij is als zodanig voorlopig acting General Manager voor Nederland en Italië en zal zich ook bezig houden met de ontwikkeling van Oost Europa.

Koerhuis beschikt over meer dan 15 jaar unieke ervaring in de uitzendbranche op zowel leidinggevend als operationeel niveau. Hij bekleedde onder andere de positie van CEO voor Randstad België en Nederland. In deze laatste positie was hij verantwoordelijk voor een omzet van meer dan Euro 1,4 miljard. Hij was daarnaast ook nog een tweetal jaren werkzaam als bestuursvoorzitter bij Connexxion.

Zijn kennis en ervaring in de uitzendbranche zal bijdragen aan de realisatie van onze ambities in Europa, aldus Rolf Kleiner, Senior Vice President International Kelly Services Inc.

Kelly Services, Inc. is een Fortune 500-bedrijf gevestigd in Troy (Michigan, VS). Kelly Services is gespecialiseerd in het bieden van adviezen en totaaloplossingen op het gebied van Human Resources, zoals het leveren van tijdelijk en vast personeel, outsourcing en personeel op projectbasis. Met ruim 2.500 eigen kantoren in 26 landen levert Kelly zijn klanten jaarlijks 700.000 werknemers op diverse terreinen zoals: Office Services, Call Center Services, Accounting Services, Engineering, Informatietechnologie, Juridische aangelegenheden, Wetenschap, Marketing, Licht Industrieel, Onderwijs en Gezondheidszorg.