COMMUNICATIEBUREAU SYNERGIE

Nieuwe portal ziet kleurrijk Nederland als een kans

Kim-Lian van der Meij lanceert internetportal www.allekleuren.nl

Rotterdam, 15 maart 2004

In Hotel New York in Rotterdam is vandaag onder belangstelling van diverse media om 14.00 uur de nieuwe internetportal www.allekleuren.nl gelanceerd door de veelzijdige zangeres/actrice en presentatrice Kim-Lian van der Meij en initiatiefnemer Ralph Keeldar. De veelkleurigheid van onze samenleving wordt onvoldoende positief belicht. Er valt namelijk ongelooflijk veel inspiratie en energie te putten uit de smeltkroes die Nederland is op het gebied van uitgaan, mode, kunst, cultuur en debat. www.allekleuren.nl wil een platform bieden voor alle Nederlanders die open staan voor al die schakeringen die Nederland inmiddels rijk is, aldus Keeldar.

Achtergrond over de site

www.allekleuren.nl is dé virtuele ontmoetingsplek voor kleurrijk Nederland. www.allekleuren.nl kenmerkt zich door betrouwbare, actuele informatie en is de online plek waar je moet zijn voor de laatste gadgets, vondsten en multiculturele nieuwtjes. Ook kun je er makkelijk en snel terecht voor alles wat je er moet weten over de laatste films, showbizznieuws, uitgaansmogelijkheden en al die andere dingen om mee te tellen. www.allekleuren.nl is je vaste side-kick die je verrast en je scherp houdt.

Filosofie

www.allekleuren.nl gebruikt de energie van kleurrijk Nederland om uiting te geven aan de diversiteit van onze samenleving. Of je je roots nu in Limburg, Amsterdam, Suriname, Rotterdam of Marokko hebt, met allekleuren als startpagina heb je direct toegang tot je eigen wereld. www.allekleuren.nl gonst van de energie, variërend van theater / cultuur, amusement, showbizznieuws tot een uitgebreide marktplaats. Daarnaast heeft de allekleurenbezoeker de mogelijkheid om direct zijn of haar laatste nieuws uit het buitenland te raadplegen.


---


---

Noot voor de redactie,