SHUTTLE COMPUTER HANDELS GMBH

Shuttle gaat nieuwe productlijnen voorstellen op CeBIT

Shuttle gaat nieuwe productlijnen voorstellen op CeBIT / Nieuwe XPC's, XPC-accessoires en flat panel displays zullen de nieuwe productlijnen van Shuttle XPC Solutions een opkikker geven

Elmshorn (ots) - Shuttle, een vooraanstaande leverancier van Small Form Factor (SFF)-computers, -accessores en -moederborden, zal op CeBIT 2004 twee nieuwe productlijnen aankondigen, Shuttle XPC System Solutions en flat-panel displays.

'Met onze productlijn Shuttle XPC Systems Solutions richten wij ons op de eindgebruikers,' aldus Richie Lin, Chairman bij Shuttle Computer Handels GmbH. 'Onze doelstelling is de vraag stimuleren door volledig geïntegreerde, gerichte XPC-systemen aan te bieden.'

Het bedrijf zal zeven volledig geïntegreerde XPC's voorstellen in elk van de nieuwe Shuttle XPC System Solutions-productlijnen van het bedrijf: Home, Gaming, Business en Media Center.

'Wij zullen een volledig gamma oplossingen voorstellen op CeBIT', voegde Lin daaraan toe, met prijzen vanaf 600 EUR.

Bovendien zal Shuttle het XP17 flat panel display demonstreren, het eerste flat panel display dat voor de XPC werd ontworpen.

'De XP17 is de eerste in een geplande reeks displays', zei Lin. 'Ons getalenteerde team dat instaat voor het industrieel ontwerp deed er twaalf maanden over om dit geavanceerde flat panel display tot leven te brengen.'

Met een geïntegreerd handvat en gebundelde XP17-2-Go draagtas is dit prachtig gedetailleerde flat panel display de ideale aanvulling op elke computeromgeving thuis, op kantoor of onderweg.

Bovendien zal Shuttle tijdens de beurs van dit jaar een trio van nieuwe kleine Small Form Factor-computers laten zien; de XPC SS56L, SK83G en XPC Zen (ST62K).

De SS56L is de eerste XPC die is gebouwd op het innovatieve en aantrekkelijke chassis van de 'L'-serie. Met zijn verzonken media bay en onopvallende deur van de optische drive oogt deze XPC op en top ergonomisch en esthetisch.

'De slimme combinatie van esthetisch ontwerp en hardwareprestaties in de SS56L betekent een nieuw referentiepunt in industrieel ontwerp ', zei Lin nog. Dit compacte systeem, met zijn spartaanse afmetingen van 32 x 17 x 17 cm, is perfect voor applicaties thuis en in het thuiskantoor.

Het tweede nieuwe model dat door het bedrijf op CeBIT 2004 zal worden voorgesteld is de XPC SK83G, een waardegericht systeem voor fans van de hypermoderne Athlon 64 processor van AMD. Shuttle was de eerste fabrikant die erin slaagde een 64-bit SFF-oplossing te produceren en op de markt te brengen, en de XPC SK83G benadrukt de leidinggevende positie van het bedrijf in dit snel ontwikkelende marktsegment. Met geavanceerde geïntegreerde grafische toepassingen, LAN, Serial ATA en TV-out, is de XPC SK83G is de perfecte keuze voor veeleisende gebruikers die op hun centen letten.

De XPC Zen (ST62K) van Shuttle, die eind vorige maand werd aangekondigd, is de eerste SFF-computer die 'Super Quiet, Super Cool' werkt. De XPC Zen, specifiek gecreëerd voor home media center-applicaties, vestigt Shuttle als de designleider op de sensationele markt van de 'digital lifestyle'-toestellen.

Naast het bovenstaande zal Shuttle zijn volledige XPC- en XPC-accessoires voorstellen, die 20 SFF-computermodellen en tientallen stuks randapparatuur en onmiddellijk te installeren upgradekits omvatten. Bovendien zullen in stand A26 van Shuttle, in Hal 22 op de Hannover Messe, de geluiden van gevechten weerklinken wanneer de beste gamers van Europa samen komen om naar roem en prijzen te streven in het Shuttle Warcraft III CeBIT Championship in de 'Game Power'-demonstratie van het bedrijf.

Andere Game Power-attracties zijn onder andere 's werelds beste professionele teams van computergamers; Schroet Kommando (nr.
1) en Andrenaline (nr. 6); zij gaan de krachtmeting aan in een reeks publieke demonstraties, waaronder de 'Intel Friday Night'. Deze teams zullen ook praktische seminars en lessessies geven.

Een volledige agenda van de evenementen, activiteiten en op CeBIT 2004 is te vinden op de website van Shuttle Handels GmbH (http://de.shuttle.com).

ots Original Text Service: Shuttle Computer Handels GmbH

Contact:
Shuttle Computer Handels GmbH
Bastian Fröhlig, PR-Manager
Fritz-Strassmann-Strasse 5
25337 Elmshorn
Duitsland
Telefoon: 0049-4121-476-835
Telefax: 0049-4121-476-900
E-mail: presse@spacewalker.de
Website: http://de.shuttle.com

15 mrt 04 16:12