Praktijkonderzoek Veehouderij

Handboek Varkenshouderij

PraktijkBoek 35

Het vorige handboek is van elf jaar geleden en uitverkocht. Gelet op alle veranderingen en de dynamiek in de sector was de inhoud van het vorige handboek inmiddels ook sterk verouderd. In de nieuwe uitgave is de meest nieuwe kennis in de varkenshouderij opgenomen.

Het Handboek Varkenshouderij geeft een beknopt en overzichtelijk beeld over alle vakgebieden die op het varkensbedrijf spelen: huisvesting, milieu, voeding, gezondheid, arbeid enz. Het Handboek geeft een volledig antwoord geeft op de meest voorkomende vragen in de reguliere varkenshouderij. Ook het Handboek verwijst het naar websites, themaboeken en instanties.

Het Handboek kan gebruikt worden om op een juiste manier in te spelen op het scala van ontwikkelingen die van belang zijn voor het voortbestaan van het varkensbedrijf. Het is een hele klus om als varkenshouder of adviseur in de varkenshouderij alle informatie bij te houden. De informatie is veelal wel aanwezig, maar dan vaak erg uitgebreid, versnipperd, divers, of moeilijk te vinden.

Het nieuwe Handboek biedt als naslagwerk weer een actueel overzicht aan kennis.

Wilt u het hele praktijkboek lezen? Dat kan. Bestel praktijkboek 35 hier voor de prijs van EUR 42.45 (excl BTW) .

Varkens praktijkboek 35: Handboek Varkenshouderij - 2004 - 338 pagina's

Oudste praktijkboek Vorige praktijkboek Overzicht alle praktijkboeken
---

© Praktijkonderzoek - Animal Sciences Group - Wageningen UR. Laatst bijgewerkt: 15-03-2004 17:14.
Mail vragen en opmerkingen over de Praktijkonderzoek Website naar: webmaster.po.asg@wur.nl