Stadsdeel Zeeburg

Verkiezing 'Vrijwilliger van Zeeburg'

Kent u iemand in uw omgeving die zich belangeloos inzet voor andere mensen? Een vrijwilliger die altijd klaar staat? Stadsdeel Zeeburg wil graag haar vrijwilligers in het zonnetje zetten door de verkiezing van de Vrijwilliger van Zeeburg in het leven te roepen.

Motivatie
De Vrijwilliger van Zeeburg wordt verkozen op basis van de motivatie die u voor hem of haar instuurt. Hij of zij wordt dus niet direct beoordeeld op de aard of omvang van het werk, maar veeleer op de reden waaróm dit voor u de man of vrouw is die deze titel verdient. Of een vrijwilliger nu drie dagen per week in een kantine staat, hulpbehoevenden bijstaat, of al tien jaar elke maand een potje komt schaken in het Flevohuis... alles is goed.

Aanmelding kandidaat
Als u denkt dat hij of zij Vrijwilliger van Zeeburg moet worden, stuur dan vóór 15 april 2004 een e-mail naar vrijwilliger@zeeburg.nl waarin u de naam, adres, telefoonnummer en werkzaamheden van uw kandidaat aangeeft, en vooral waaróm u kiest voor deze persoon.

Uitreiking tijdens Voorjaarsbijeenkomst
Op 22 april 2004 maken wij tijdens de Voorjaarsbijeenkomst bekend wie er uiteindelijk verkozen is tot Vrijwilliger van Zeeburg. Deze uitreiking vindt om 19.30 uur plaats op het stadsdeelkantoor.