Proximus


"Ketting-sms": Proximus legt klacht neer tegen onbekenden

Brussel, 15 maart - Vandaag heeft Proximus klacht neergelegd tegen onbekenden bij de politie van Sint-Joost-ten-Noode. Sinds vandaag wordt een ketting-sms rondgestuurd naar Proximus-klanten met de boodschap de sms te sturen naar hun kennissen om zo recht te hebben op gratis sms'en.

Sinds maandagvoormiddag 15 maart worden sms'en naar Proximus-klanten verstuurd die zogezegd een officiële mededeling bevatten van Proximus. De sms bevat een tekst in de trant van: "Proximus: gezien het succes van de promotie van 60 gratis sms'n gedurende drie maanden wordt de actie verlengd! Stuur deze sms naar 5 Proximus-klanten en ontvang 180 sms'en gedurende 3 maanden".

Proximus wil zijn klanten verwittigen dat deze informatie niet juist is en verstuurd werd door onbekenden. Proximus is niet de verzender van deze sms en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud. Zodra Proximus op de hoogte was van dit valse bericht heeft de operator klacht neergelegd bij de politie van de gemeente van Sint-Joost-ten-Noode.

Proximus zal zijn volledige medewerking verlenen aan de politie om de verspreider van deze misleidende boodschap te vinden. Proximus vraagt aan zijn klanten om niet mee te doen aan deze foutieve berichtgeving.

Wanneer Proximus een sms stuurt met een commerciële of promotionele boodschap naar klanten die hiervoor de toelating hebben gegeven, zal de operator hen nooit vragen om de sms door te sturen naar andere klanten.

© Copyright 2004 Proximus. All rights reserved.