Gemeente Sneek


Informatie-avond groeninrichting Duinterpen
Op maandag 15 maart 2004 wordt een voorlichtingsavond gehouden over de groeninrichting van Duinterpen. Het gaat om de drie hectares grote groenzone tussen Duinterpen 1 en Duinterpen Duurzaam.

De groeninrichting daar krijgt zoveel mogelijk een natuurlijke vorm. Centraal element is de lange brede watergang met natuurlijke oevers. Aan de randen van het park op de overgang naar de woonwijk komen glooiingen met grasland, struweel en bomen. Door het park wordt een wandelroute aangelegd en ook worden er enkele bankjes en diverse speelvoorzieningen voor de jeugd geplaatst.

Tijdens de informatie-avond presenteert bureau Ecoplan het inrichtingsplan en geeft het een inleiding in de ecologische achtergronden van het ontwerp en beheer.

De betrokken bewoners uit de omgeving zijn door de gemeente uitgenodigd. Zij zijn van harte welkom op 15 maart 2004 om 20.00 uur in de kantine van openbare werken aan de Oude Oppenhuizerweg 67 te Sneek.

Aanmelden en/of informatie kan telefonisch tot en met 12 maart 2004, via de heer D. de Groot of mevrouw L. Oujedid van de afdeling plantsoenen telefoon (0515) 48 59 28.

© copyright 2004 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 8-3-2004