Gemeente Sneek


Werkbezoek fractievoorzitter VVD Jozias van Aartsen aan Sneek Van Aartsen tekent gastenboek De heer Jozias van Aartsen (fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer) bracht maandagmiddag 15 maart 2004 een werkbezoek aan de gemeente Sneek. Op het gemeentehuis ontmoette Van Aartsen enkele vertegenwoordigers van het Sneker bedrijfsleven. Daarnaast werd hij door gemeente en provincie geïnformeerd over infrastructurele projecten in Sneek en Fryslân. Bij het bezoek was ook de heer P. Hofstra aanwezig, Tweede Kamerlid van de VVD.

Even na 16.00 uur voerde de heer Van Aartsen een gesprek met de heer Evert Wind (plaatsvervangend directeur van de Kamer van Koophandel Fryslân), de heer J. van Wilsum (RBV Leaf) en de heer Flohr (Lankhorst) over de relatief lage arbeidsproductiviteit in de provincie, de hoge arbeidsmoraal en de werkgelegenheid in Fryslân. Bij het gesprek waren tevens aanwezig van de provincie: gedeputeerde T. Baas en van de gemeente Sneek: burgemeester A.A.M. Brok, wethouder T. Metz (portefeuillehouder grondzaken) en wethouder F.A.J.M. Middelhoff (portefeuillehouder Economische Zaken).

Hierna sprak Van Aartsen verder met de Friese gedeputeerde Ton Baas, burgemeester Brok en de genoemde wethouders over de A7 en de Zuiderzeelijn, twee belangrijke infrastructurele projecten in Sneek en Fryslân.

© copyright 2004 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 16-3-2004