PERSBERICHT 25 jaar ondernemen op het Scheveningse strand: Peter en Tineke Ludovici van de Blue Lagoon te Scheveningen 15 maart opening Strandpaviljoen Blue Lagoon Scheveningen, 11 maart 2004 Op 15 maart a">

25 jaar ondernemen op het Scheveningse strand - Blue Lagoon Ingezonden persbericht


"urn:schemas-microsoft-com:office:office">
PERSBERICHT

25 jaar ondernemen op het Scheveningse strand:

Peter en Tineke Ludovici van de Blue Lagoon te Scheveningen

15 maart opening Strandpaviljoen Blue Lagoon

Scheveningen, 11 maart 2004

Op 15 maart a.s. opent Strandpaviljoen de Blue Lagoon in Scheveningen haar deuren. Een jubileumjaar voor het echtpaar Ludovici, de eigenaars van de Blue Lagoon. Zij ondernemen dit jaar al 25 jaar op het Scheveningse strand, waarvan 20 jaar met Strandpaviljoen de Blue Lagoon.

25 jaar gastvrijheid op het strand

Het echtpaar Ludovici, eigenaars van de Blue Lagoon, vieren dit jaar hun 25-jarig jubileum als ondernemers op het Scheveningse Strand. De Blue Lagoon, al 20 jaar in hun bezit, was o.a. trendsetter met de eerste buiten-BBQ.

We hopen dat het in ons jubileumjaar net zo goed strandweer zal zijn, als vorig jaar , aldus Peter Ludovici. De universiteit van Bern heeft ontdekt dat het vorig jaar de heetste zomer in 500 jaar was!! Ik heb zo n strandseizoen als vorig jaar dan ook niet eerder meegemaakt in de 25 jaar dat ik op het strand onderneem!

Van Michelin sterren tot Bonsai bomen

Dit jaar zijn niet alleen de wintervaste palmbomen en de bonsai bomen terug te vinden bij de Blue Lagoon, maar ook de eerste wiebelvrije terrastafels van Nederland. Verder heeft het Strandpaviljoen geïnvesteerd in nieuwe keukenapparatuur en een nieuwe restaurant- en terrasvloer. Tevens is een chefkok aangetrokken vanuit een restaurant met 2 Michelin sterren.

Kortom: de Blue Lagoon is helemaal klaar voor het komende strandseizoen.

Voor meer informatie:

Blue Lagoon

Strandweg 25 27 (schuin tegenover SeaLife)

www.bluelagoon.nl


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht