Binnensticht, 09.45 uur

Utrecht 15-03-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Auto te water

DRIEBERGEN-RIJSENBURG In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 maart raakte een auto te water. De inzittende(n) ging(en) er vandoor.

Vermoedelijk rond 04.00 uur reed een auto over de Langbroekerdijk, komende uit de richting van de Odijk en gaande in de richting van Langbroek. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg, reed tegen een betonnen paaltje, draaide 180 graden en reed de Langbroekerwetering in.De bestuurder en eventuele inzittenden zijn op eigen kracht uit de auto gekomen

De politie kreeg pas laat de melding en kwam rond 05.20 uur ter plaatse. Er werden geen mensen meer bij de auto aangetroffen. Politiemensen zijn naar het adres van de eigenaar van de auto gegaan, een 22-jarige man uit Langbroek, maar daar werd niet opengedaan. Terwijl politiemensen ter plaatse van het ongeval waren, werden zij aangesproken door meerdere jongelui. Die vertelden dat de aanrijding rond 04.00 uur had plaatsgevonden. Zij waren ook al bij de eigenaar van de auto geweest en die had daarbij nogal lacherig gedaan.

De politie zal tegen de eigenaar proces-verbaal opmaken voor het verlaten van de plaats van een ongeval. Het voertuig is door een takelbedrijf uit de wetering getakeld.