(T.A.V.: redactie)

Titel: BDO jaarcijfers 2003 tonen omzetgroei van ruim twee procent

BDO ACCOUNTANTS EN ADVISEURS
Rubriek: Economie
Datum en tijd: 15-03-2004 11:57

BDO Accountants & Adviseurs kijkt terug op een bevredigend jaar Jaarcijfers 2003 tonen omzetgroei van ruim twee procent

BDO Accountants & Adviseurs heeft in 2003 een omzet gerealiseerd van 182 miljoen euro. Dit is een stijging van 2,2% ten opzichte van het boekjaar 2002. Deze groei heeft zich vooral voorgedaan bij de accountants en belastingadviseurs. De overige advisering van BDO vertoont in 2003 een lichte teruggang, conform de algehele marktontwikkeling.

10)'De economische ontwikkelingen in 2003 waren van invloed op de gang van zaken bij BDO Accountants & Adviseurs. Niettemin kijken we terug op een bevredigend jaar. In lijn met de voorgaande jaren realiseerde de fiscale discipline de sterkste groei. In aansluiting op de nationale en internationale ontwikkelingen hebben wij in het afgelopen jaar aanvullende maatregelen genomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen en in continuïteit te waarborgen. Een aantal elementen van onze risicobeheersing, onder meer onafhankelijkheidsregels, gedragscode en intern toezicht, hebben we aangescherpt', aldus Martin van Roekel, voorzitter van de Raad van Bestuur van BDO.

Vooruitblik
Martin van Roekel: 'De economische situatie is nog steeds onzeker. Er tekent zich weliswaar een licht economisch herstel af, maar het is niet duidelijk of dat zich zal doorzetten. Het accountantsberoep zal op een actieve wijze een blijvende dialoog moeten zoeken met maatschappelijke organisaties. BDO zal adequaat blijven inspelen op de kansen in de markt en de wijzigingen in het accountantsberoep, die zeker nog niet ten einde zijn. Naar verwachting zullen we onze positie in de markt ook dit jaar verder versterken'.

BDO Accountants & Adviseurs
BDO Accountants & Adviseurs verleent in Nederland vanuit ruim 30 vestigingen en met meer dan 2.000 vennoten en medewerk(st)ers diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. BDO richt zich met name op het Nederlandse middenbedrijf en is sterk in de advisering aan groeiende ondernemingen.
BDO maakt deel uit van het internationale netwerk van accountants- en adviesorganisaties BDO International, dat in circa 100 landen vertegenwoordigd is met ruim 550 kantoren en 23.000 partners en medewerk(st)ers. De omzet van BDO International nam in 2003 toe met ruim 11% en kwam uit op circa US$ 2,7 miljard.


---

Informatie
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Bert Nollen, Manager Marketing & Communicatie van BDO Accountants & Adviseurs, telefoon 040-269 8 111.
Het jaarbericht is op aanvraag verkrijgbaar via: edith.hessels@bdo.nl

Mocht u automatisch op de hoogte willen blijven van ons actuele nieuws, vraag dan onze e-mailnieuwsbrief aan via: www.bdo.nl/nieuwsbrief