Ingezonden persbericht

Tonerrefill.nl gestart met DHZ-tonernavulsets laserprinters

Als eerste in Europa en Nederland

VEGHEL, 20040315 -- VEGHEL - 15 maart, 2004 - Doe-het-zelf toner-navulsets voor laserprinters vullen een groot gat in de markt en zijn tot 75% goedkoper dan remanufactured- of originele tonercartridges. Toner Refill Kits Europa is in december 2003 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor voor Europa in Veghel gevestigd. Als eerste land wordt hier gestart met de leveringen van toner-navulsets voor laserprinters. TRK Europe is hiervoor de eerste en enige leverancier in Europa.


Met toner-navulsets of refillkits vult de gebruiker zelf zijn originele printercartridge, dit proces is schoon, kinderlijk eenvoudig en neemt nog geen 5 minuten tijd in beslag. Er wordt gebruik gemaakt van nagenoeg originele toners, waardoor de printkwaliteit gelijk is aan die van originele cartridges en vaak fors beter dan van remanufactured of refurbished cartridges.

De originele cartridges kunnen in de meeste gevallen tot 3x worden nagevuld, daarna is de drum ook aan vervanging toe. De besparing kan zo oplopen tot 75% t.o.v. originelen. De navulsets zijn nu al leverbaar voor honderden printers en naast z/w ook voor kleuren printers. De navultsets worden compleet geleverd, d.w.z. inclusief de benodigde resetchips, zekeringen of software om zo weer verder te kunnen printen.

Gebruik van navulsets levert niet alleen een aanzienlijke financiële besparing op maar spaart het milieu omdat er zo'n 30% minder cartridges worden weggegooid.

TRK Europe richt zich met www.tonerrefill.nl op de particuliere en zakelijke markt. Voor de grootzakelijke markt wordt een vul-service aangeboden inclusief inventory programma voor alle supplies.

Enkele grootzakelijke ondernemingen zijn inmiddels tot grote tevredenheid overgestapt en vele honderden MKB'ers en particulieren ook.

Nog dit kwartaal worden de activiteiten verder naar Europa uitgebreid.

Toner Refill Kits Europe
Perscontact : Gijsbert van Dijk of Frank Dupker (+ 31 55 398 999)
Binnenveld 7
5462 GK Veghel
url :www.tonerrefill.nl
e-mail : info@tonerrefill.nl
Tel. : 0413-376331
Einde bericht




Ingezonden persbericht