Metaalunie

Nieuws
Persberichten

Metaalunie-collectief op de ESEF 2004
21-11-2003

---
NIEUWEGEIN - Op de ESEF 2004, die van 16 t/m 19 maart 2004 in de Jaarbeurs wordt gehouden, is de Metaalunie aanwezig met een grote collectieve stand. Centraal in hal 1, de hal voor de metaalbewerking, exposeren 58 leden verdeeld over 7 eilanden van 240 vierkante meter. Daarmee neemt dit collectief ca. 10% van de beursvloer in beslag. Eén van de eilanden wordt geheel in beslag genomen door leden van de branchegroep DSSP (Dutch Suppliers of Sheetmetal Products.

De Metaalunie en de aan de Metaalunie gelieerde stichting PKM zijn ook zelf met een stand aanwezig in het collectief. Naast gezamenlijke PR voor de deelnemende bedrijven wordt aan andere ondersteunende activiteiten gewerkt. Tijdens de beurs zullen in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte binnen het collectief voortdurend korte presentaties worden gehouden over diverse onderwerpen rond het thema `toeleveren en uitbesteden'. Op donderdag 18 maart vanaf 16.30 uur vindt voor leden en relaties het traditionele `Metaalunie happy hour' plaats.

Met meer dan 11.000 leden is de Koninklijke Metaalunie de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Zij richt zich op mkb-bedrijven in alle voorkomende branches van de metaal, alsmede handel en service. Deze bedrijven bieden werkgelegenheid aan zo'n 135.000 mensen en hebben een gezamenlijke omzet van ruim 13 miljard euro.