PERSUITNODIGING
Kom ook eens op bezoek zonder afspraak.
Dinsdagochtend 16 maart, Madurodam, aftrap Opendag Zorg 2004. Wij nodigen u graag uit voor deze bijeenkomst waarbij ook minister Hoogervorst en de sociale partners aanwezig zullen zijn. Over de aanvangstijd en het programma ontvangt u nog bericht.
De landelijke Opendag Zorg zal dit jaar op 20 maart plaatsvinden. Belangstellenden kunnen dan op een laagdrempelige manier kennismaken met de mensen die in de zorg verblijven en werken. Zorginstellingen in het hele land organiseren tal van activiteiten om het publiek te laten ervaren wat de zorg inhoudt, variërend van rondleidingen tot lezingen, van informatie- en opleidingsmarkten tot de dagelijkse praktijk. Vorig jaar bezochten ruim 150.000 mensen 900 zorginstellingen. De Opendag wordt voor de vierde keer gehouden.
Via de Opendag laten de deelnemende instellingen het publiek zien dat er in de zorg mensen werken met hart voor de zaak.
Op www.opendagzorg.nl kunt u vinden welke instellingen in de buurt meedoen. De coördinatie van de campagne is in handen van de Sectorfondsen Zorg en Welzijn.