De Unie


PinkRoccade - Ledenbijeenkomst De Unie

3 maart 2004 - De laatste tijd bereiken ons tal van vragen over de voortdurende reorganisaties binnen PinkRoccade. Vooral de centralisering van vestigingsplaatsen is een heet hangijzer.

Veel gestelde vragen
Er worden veel vragen gesteld zoals: Wat betekent het als je standplaats wijzigt? Hoe moet het Sociaal Plan nu worden uitgelegd? Hoe zit het nu met wel of niet passende functies?

Ledenbijeenkomsten
De Unie vindt het tijd om hier direct met de leden over te praten. Daarom houden wij een drietal ledenbijeenkomsten, verspreid over het land. In deze bijeenkomsten, die buiten werktijd plaatsvinden, zullen wij proberen zoveel mogelijk antwoord op uw vragen te geven. Als er tijd over is, kunnen we ook nog praten over bijvoorbeeld de nieuwe pensioenregeling en de lopende Bravo-onderhandelingen.

U bent van harte welkom bij de volgende bijeenkomsten:
* Dinsdag 16 maart, Den Bosch, bij Food, De Waterman 2 (5215 MX)
* Dinsdag 23 maart, Apeldoorn, bij PRInS, Fauststraat 1 (7323 BA)
* Donderdag 24 maart, Amsterdam, bij oud-SoZ, Staalmeesterslaan 410 (1057 PH)

De bijeenkomsten beginnen om 18.00 uur en eindigen rond 20.00 uur.

Wij zorgen voor broodjes. Om dat in goede banen te leiden verzoeken wij u uiterlijk 5 werkdagen voor de bijeenkomst die u wilt bezoeken te laten weten dat u komt. Stuur een mailtje naar mrl-s@unie.nl met ledenbijeenkomst als onderwerp.

Wij hopen op een grote opkomst!

Maak een collega lid!
Uiteraard is het zo dat wij meer invloed kunnen uitoefenen naarmate wij meer mensen vertegenwoordigen. Ik roep u dan ook op deze mailing onder de aandacht te brengen van uw collegas. Mede dankzij een professioneel kadernetwerk van ruim 15 actieve leden binnen de diverse sectoren heeft De Unie daadwerkelijk invloed.
Leden van De Unie kunnen hun stem laten horen in het CAO-proces, over de nieuwe pensioenregeling en over al die andere onderwerpen die PinkRoccade met vakbonden afspreekt. En natuurlijk bent u verzekerd van professionele individuele bijstand en persoonlijk advies.

Uw collegas die het aanmeldingsformulier ingevuld en uitgeprint meenemen, hebben uiteraard ook toegang tot de ledenbijeenkomst.

Babet Hendriks
Bestuurder ICT

woensdag, 3 maart 2004